GOSS 03.02.2014 Ana Makine Çıkmış Sorular

cancan41

Küpeşteci
Denizci
SELAM ARKADASLAR BUGUN KOCAELI SINAV SALONUNDA ANA MAKINA SINAVINA GIRDIM.BUNDAN DA 90 ALARAK TUM SINAVLARI BASARIYLA BITIRDIM.DARISI SINAVA GIRECEK ARKADASLARIN BASINA.YALNIZ MAKINA SINAV SORULARI PAYLASIMLARI COK YETERSIZ.ARKADASLAR SORU PAYLASIMLARINI MUMKUN OLDUGU KADAR COGALTMAK LAZIM....ILGISIZ KALMAYALIM LUTFEN.YARDIMLASMADAN OLMUYOR YENI SORULAR BASKA TURLU GUN YUZUNE CIKMAZ.BEN KURTULDUM AMA YINE DE HATIRLADIKLARIMI SIZLERE AKTARIYORUM LUTFEN DUYARLI OLALIM BIR SORU BIR SORUDUR.HERKESE BASARILAR DILERIM.

PISTON STROKU 800MM DEVIR SAYISI 375 RPM OLAN DIZEL MAKINESININ PISTONUNUN ORTALAMA HIZI KACTIR

a)20 m/s
b)15
c)10<<<
d)7.50
d)6
800*375/30=10 m/s

skoc tipi kazanlarda on ve arka aynalari birbirine baglayan kazanin dayanikliligini arttiran eleman hangisidir
cevap=payanda

hava tuplerinin denetlenmesi ile alakali bir soru vardi.cevap=sik sik dreyn edilmeli
alev borulu kazanlarin maksimum sitim basincini sormus cevabi bilmiyorum ilk defa gordum soruyu
palamar yataklari ve krank jurnal klerensleri sorusu cevap=bric kopru geyc
Pi*vd*i*n/0,456*z formulu nedir?ortalama endike basinc
sogutma suyu sicakligi hizli yukselirse sebebi?deniz suyu filitrsi tikali
akis tekrarina gore buhar turbine girdikten sonra isini gorup egzosa gidiyorsa...cevap=tek akisli turbin
dizellerde kullanilan fuel oil setan sayisi neyi belirler?cevap=tutusma niteligi
hangi nedenle turbin kanat uclari celik telle birbirlerine baglanir?cevap=kanatlari rezonansa karsi koruyabilmek icin
yeni soru galiba=yatak civatalarinin muayenesinde ne goz onunde bulundurulur gibi bir soru?ben catlak veya uzama cevabini verdim...paslanma-dislerde kirik-gibi siklar da vardi
valf overlebinin faydalarini sormus
makina hafif yukde ilk haraketi saglamiyorsa sebebin sormus.bunu da yeni gordum.ben dusuk sogutma suyu sicakligi dedim

SIMDILIK HATIRLADIKLARIM BU KADAR.AKLIMA GELEN VEYA KARSILASTIGIM SORULARI TEKRAR YAZARIM.ARKADASLAR PAYLASIN VE BIR AN EVVEL SINAV ILLETINDEN KURTULUN.HERKESE BASARILAR DILIYORUM....

arkadaşlar ben girdim geçtim..Diğer sınavlara giricem fakat bir arkadaşımın demesine göre 2014 soru bankası değişmiş bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden hepinize teşekkürler

arkadaşlar stajım yeni bitti.Bütün başvurularımı yaptım iş sınavlara girmeme kaldı.makine satajeriydim. 4 dersten sınava gireceğim.Elimde hiçbirşey yok kayseride yaşıyorum.internet üzerinden bütün soruların bulunduğu alabileceğim bir kitap varmı varsa eğer rica ediyorum link atabilirmisiniz...

Geri