Merhaba arkadaşlar 13 sayisal 7 sozel cıktı sozellerden 6 tanesi eski soruydu yeni olarak tahmin ettigim belki burda paylasilmiş soru
Derinlikleri ayni olmak sartiyla asagidaki gemi türlerinden hangisinin cift tank daha buyuktur tarzi bi soruydu
A. Kontryner
B cevher
C genel kargo
D ham petrol
E kimyasal
Ben cevher yaptim ama emin değilim
Sayisaldanda 1 tane eski 12 tane yeni geldi
Yeni gelenlerde 3 tane drat ne olur sorusu vardi
2 tane gemiyi meyilsiz yapmak icin nereye kac ton yuk alinir sorusu vardi
2 tane kg ne olur sorusu vardi
2 tane gm kücülmesi vardi
1 tane m. Radyan diye bişey soruyordu
1 tane havuza alinacak gemide trim bne olur
1 tane bos agırlik vermiş deplasman vermiş be gemiye belli yükler yüklenmiş bu geminin durumunu soran bi soru vardi
1 tanede ghm vardi ama gereksiz bi suru bilgi vermişler bir ambar full ambarin tum bilgilerinide vermiş vhm dahil 2 ambar yari dolu gene tüm bilgilerini vermiş vhm dahil ama bilgiler yan yana be yakin yazildigi icin karistira biliyor insan
Arkadaslar ne hesap makinesi nede kagit kabul ediyorlar kendileri veriyor. Ben uz yol 1. Zabit yeterliliginden girdim 3. Sınavimdi Cok sukur verdim burda emegi gecen paylasim yapan herkese cok tesekkur ederim ehliyeti aldim sahsi kanim ezberle bu sınavi vermek cok zor cok sansli olmaniz gerekiyor paylasilan tum sozelleri ezberliyeceksiniz ama zaten nasit olan drart degisim gm km son draftlar ne olur gm kuculmesi sorularini yapmak lazim Herkeze Allah kolaylık versin
Mesut...
Derinlikleri ayni olmak sartiyla asagidaki gemi türlerinden hangisinin cift tank daha buyuktur tarzi bi soruydu
A. Kontryner
B cevher
C genel kargo
D ham petrol
E kimyasal
Ben cevher yaptim ama emin değilim
Sayisaldanda 1 tane eski 12 tane yeni geldi
Yeni gelenlerde 3 tane drat ne olur sorusu vardi
2 tane gemiyi meyilsiz yapmak icin nereye kac ton yuk alinir sorusu vardi
2 tane kg ne olur sorusu vardi
2 tane gm kücülmesi vardi
1 tane m. Radyan diye bişey soruyordu
1 tane havuza alinacak gemide trim bne olur
1 tane bos agırlik vermiş deplasman vermiş be gemiye belli yükler yüklenmiş bu geminin durumunu soran bi soru vardi
1 tanede ghm vardi ama gereksiz bi suru bilgi vermişler bir ambar full ambarin tum bilgilerinide vermiş vhm dahil 2 ambar yari dolu gene tüm bilgilerini vermiş vhm dahil ama bilgiler yan yana be yakin yazildigi icin karistira biliyor insan
Arkadaslar ne hesap makinesi nede kagit kabul ediyorlar kendileri veriyor. Ben uz yol 1. Zabit yeterliliginden girdim 3. Sınavimdi Cok sukur verdim burda emegi gecen paylasim yapan herkese cok tesekkur ederim ehliyeti aldim sahsi kanim ezberle bu sınavi vermek cok zor cok sansli olmaniz gerekiyor paylasilan tum sozelleri ezberliyeceksiniz ama zaten nasit olan drart degisim gm km son draftlar ne olur gm kuculmesi sorularini yapmak lazim Herkeze Allah kolaylık versin
Mesut...