Merhaba tüm forum üyeleri
12.06.2012 itibarıyla tüm sınavlarımı vermiş bulunup Uzakyol 1. Zabitlik için ilk adımı attım,darısı sınava gireceklerin başına....
Karşılaştığım üç farklı soru vardı,
1-Transducer nedir?
Şıklarda ses enerjini elektrik enerjisine çevirir
ses enerjisini arttırır gibi şıklar vardı ancak ben
"" Amplifier dir"" gibi cevap vardı onu işaretledim.
2-Manevra çizimi vermiş
bir vektör üçgeni düşünün
ilk ok yani vektör bileşkesi, 90 derece yönünde
diğer iki ok : biri 315 yönüne ,diğeri ise 50 yönüne
iki küçük vektör yönlerinin arasından 50 derecelik kesik çizgili bir yön verilmiş ve birbirlerine göre hareketleri sorulmuş
şıklar birbirine göre göreceli hareketlerden bahsetmekteydi...anlatabilmişimdir inşallah
3-bu sorunun hemen hemen aynısı vardı forumlarda ancak sadece sayılar değiştirilmiş
10 Nisan tarihinde bir İngiliz secondary port vermiş ,bu tarihte gün sonunda meydana gelen HW yüksekliği nedir demiş...
Seyir Sınavına gireceklere tavsiyem,goss 2013 soru bankası almak ve goss başlığının altında yer alan gemi seyiri kısımında FATIH SEYIR CALISMA dosyasına kesinlikle çalışmak...
GOSS 2013 SORU BANKASI: www.dfsmarket.com
12.06.2012 itibarıyla tüm sınavlarımı vermiş bulunup Uzakyol 1. Zabitlik için ilk adımı attım,darısı sınava gireceklerin başına....
Karşılaştığım üç farklı soru vardı,
1-Transducer nedir?
Şıklarda ses enerjini elektrik enerjisine çevirir
ses enerjisini arttırır gibi şıklar vardı ancak ben
"" Amplifier dir"" gibi cevap vardı onu işaretledim.
2-Manevra çizimi vermiş
bir vektör üçgeni düşünün
ilk ok yani vektör bileşkesi, 90 derece yönünde
diğer iki ok : biri 315 yönüne ,diğeri ise 50 yönüne
iki küçük vektör yönlerinin arasından 50 derecelik kesik çizgili bir yön verilmiş ve birbirlerine göre hareketleri sorulmuş
şıklar birbirine göre göreceli hareketlerden bahsetmekteydi...anlatabilmişimdir inşallah
3-bu sorunun hemen hemen aynısı vardı forumlarda ancak sadece sayılar değiştirilmiş
10 Nisan tarihinde bir İngiliz secondary port vermiş ,bu tarihte gün sonunda meydana gelen HW yüksekliği nedir demiş...
Seyir Sınavına gireceklere tavsiyem,goss 2013 soru bankası almak ve goss başlığının altında yer alan gemi seyiri kısımında FATIH SEYIR CALISMA dosyasına kesinlikle çalışmak...
GOSS 2013 SORU BANKASI: www.dfsmarket.com