Iyı günler arkadaşlar,
Girmiş olduğum hukuk sınavında söyle bir soruyla karşılaştım ;
-500 rusum tonilatodan büyük gemilerin “Denize Elverişlilik” denetini yapmaya, aşağıdaki kuruluşların hangisi yetkilidir.
A) Yüksek okul mezunu liman başkanlıkları
B) Bölge Müdürlükleri Sörvey kurulları
C) Liman Başkanlıkları
D) Marmara Bölge Müdürlüğü sörvey kurulu / (Liman İşletme Bölge Müdürlüğü)
E) Devlet Denetleme Kurulu
Bu sorudaki cevabı D olan şık değiştirilmiş yerine Liman İşletme Bölge müdürlüğü koyulmuş. Bende onu işaretledim. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum ,bilen arkadaşlar paylaşşın.
Şimdiye kadar Hukuk,İngilizce ve Vardiya standartları sınavlarına girdim. çok şükür hepsinden geçtim. Yarın stabilite sonra seyir. Hepsi bitince detaylı paylaşım yapıcam. Ama genel olarak bana hep kitaptan ve forumda sizlerin paylaştıklarından çıktı. çok farklı sorular gelmedi. Paylaşım yapanlara çok teşekkürler.
Sınavlara giren herkese başarılar dilerim.
Girmiş olduğum hukuk sınavında söyle bir soruyla karşılaştım ;
-500 rusum tonilatodan büyük gemilerin “Denize Elverişlilik” denetini yapmaya, aşağıdaki kuruluşların hangisi yetkilidir.
A) Yüksek okul mezunu liman başkanlıkları
B) Bölge Müdürlükleri Sörvey kurulları
C) Liman Başkanlıkları
D) Marmara Bölge Müdürlüğü sörvey kurulu / (Liman İşletme Bölge Müdürlüğü)
E) Devlet Denetleme Kurulu
Bu sorudaki cevabı D olan şık değiştirilmiş yerine Liman İşletme Bölge müdürlüğü koyulmuş. Bende onu işaretledim. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum ,bilen arkadaşlar paylaşşın.
Şimdiye kadar Hukuk,İngilizce ve Vardiya standartları sınavlarına girdim. çok şükür hepsinden geçtim. Yarın stabilite sonra seyir. Hepsi bitince detaylı paylaşım yapıcam. Ama genel olarak bana hep kitaptan ve forumda sizlerin paylaştıklarından çıktı. çok farklı sorular gelmedi. Paylaşım yapanlara çok teşekkürler.
Sınavlara giren herkese başarılar dilerim.