GOSS 13.02.2014 Istanbul

mertahmetkara

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar benim sınavlarla işim bitti darısı sizin başınıza en son girdiğim13.02.2014 ingilizce sınavında çıkan yeni soruların hatırladığım kadarıyla türkçeleirni ve cümle içinde geçen önemli ingilizce kelimelir paylaşacağım
1.emergency vhf tanımını ve sart tanımını yapmış bunların hangi kim tarafından surveyi yapılıyor gibi birşeydi ve şıklarda
safety equipment survey
telecomminication union survey
solas survey
gibi şeylerdi
2.bulldog grip nerede kullanlır diye sormuş bulldog grip anladıgım kadarıyla kerye ama şıkları hatırlamıyorum
3.chain locker a girerken neler yapılmalı diyor ben buna hepsi yapılmalı yazdım diğer şıklarda zaten oksijen olçümü vhf iletişimi sağlanmalı self protective equipment kullanılmalı dışarda mutlkaa biri beklemeliydi
4.confine diye bir kelime içinde geçen ve anladıgım ve şıklardan çıkardıgım kadarıyla sonfine olan seyir bölgesinde ne yapılmalı veya neye dikkat edilmeli diyor zaten son şık diğerlerinden farklıydı onu işaretledim o da silahlı adamlar falan diyordu
5.list of lıght ta verilen fenerlerin göüşmesafesi neye göredir diyor nominal range yaptım diğer şıklar georifcal,falan filandı
6. ventilation la ilgili soru vardı bir ambarın saatta havalanma miktarı falan demiş boşluk var ben through ventioln yaptımdiğer aklımda kalan bi şıklar air vent. naturel vent. gibiydi
7.ambara önceki yükle aynı yuk alacaksınınız nasıl temizlenir diyor
şıklardan aklımda kalan scrap,cargo batten
şimdilik hatırladıklarım bunlar umarım sizde rahat geçersiniz şimdiden hepinize Allah selamet versin

Geri