Arkadaşlar bugün girdiğim Hukuk sınavından 85 alarak geçtim yeni 5 tane soru geldi aklıma gelen 2 soru var. Digerlerini aklıma geldıkce yazacam. Limanın tanımı sorusunun cevapları değişmiş bir şekilde geldi ve kesin cevap 10 mille başlayan sorudur. Yeni gelen iki soru:
Loadline annex 1 aşagıdakilerden hangilerini içerir.
-Loadline tanımı geçerlilik olan gemiler gibi birseydi sanırım
-Mevsimler bölgeler alanlar
-Sertifikalar
A-)I
B-)II
C-)III
D-)I ve II
E-)II ve III
Bir yolcu gemisi denizde can ve mal emniyeti için hangi sertifikayı gemide bulundurmak zorunludur?
A-)SMC
B-)ISCS
Diğer şıklarını hatırlayamıyorum
Soruları paylaşan ve cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Ama çoğu sorularda arkadaşlar belirli bir açıklama ve soruyu kanıtlama yönüne gitmeden hazır cevap veriyorlar ve yanlış bile olsa görüşlerini belirtiyorlar. Lütfen kesin emin oldugunuz sorular ve kanıtlayabıldıgınız sorular hakkında yorum yapınız.. Bunu özeleştiri olarak algılayın lütfen... ))
Loadline annex 1 aşagıdakilerden hangilerini içerir.
-Loadline tanımı geçerlilik olan gemiler gibi birseydi sanırım
-Mevsimler bölgeler alanlar
-Sertifikalar
A-)I
B-)II
C-)III
D-)I ve II
E-)II ve III
Bir yolcu gemisi denizde can ve mal emniyeti için hangi sertifikayı gemide bulundurmak zorunludur?
A-)SMC
B-)ISCS
Diğer şıklarını hatırlayamıyorum
Soruları paylaşan ve cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Ama çoğu sorularda arkadaşlar belirli bir açıklama ve soruyu kanıtlama yönüne gitmeden hazır cevap veriyorlar ve yanlış bile olsa görüşlerini belirtiyorlar. Lütfen kesin emin oldugunuz sorular ve kanıtlayabıldıgınız sorular hakkında yorum yapınız.. Bunu özeleştiri olarak algılayın lütfen... ))