GOSS 15.07.2016 Gemi Yardımcı Makineleri Çıkmış Sorular

süleyman5561

Küpeşteci
Denizci
1-türbinler yoğuşan suyun sirkilasyonuna göre kaça ayrılr.... 2...3....4....5.....6...

2-sürekli kullanılan borda iskelesinde hangi teçhizat bulunmalı .... can yeleği....can simidi.... el incesi....

bu soruların cevabını bilen var mı?

bunlar çıkmış sorular haziran ayında ...

bu sikların ıcerısınde bordo verdıvenıne AG sermek de vardı banada cıktı bu soru yenı bır soru bu bunun cvp ag sermek olmalı nette araştirdigima göre agsermek

Size birşey diyeyim mi ? Bu GASM ın da sorularının da gerçek hayatla bağı yok . Bana kalsa hepsi .. Ama standartları neye göre alıyorlar. Yemin ederim bıktım . Gemi de yağ nereden alınmalıdır diye bir soru çıktı , kitaplarda da vardı o soru ceavbı kitapta makuldü ama sınavdakinde , tankın altından tankın üstünden - servis tankından - separatör ç.ıkısından vardı , gemide çalışan arkadasşlar da separatör çıkısından alınır tabi, diyecek ama hangi separatör tank nerden nereye çalısıyor bunları düşündükçe yapamıyor insan .. Ben yemin ederim bıktım ..

evet arkadaşlar yaz dönemi tatil amacı ile gemiden indik ama sınavlara çalışmaya başladık yardımcı ve makine operasyonlarına giren varmı güncel sorular yardımcı olursanız sevinirim

Geri