dover kanalındakı bır demır mevkındekı current set ve drıftı soruluyor. en yakın olan harf ıle cozumu ıstenılıyor.
baslangıc ve varıs mevkılerı verılmıs kac mıl gıdıldıgını soruyor.
yosun ve sazlık dıp yapısının kısaltması
arpa ekranı koruma cemberı ıcıne gıren hefedın yorumu
vertex noktası ıle yoruma dayalı bır soru 100 ve 60 lı degerlr vardı
gunes batısı
sextant ıe bulma
fener gorus hesabı
ınmarsat mesajı, navtex mesajı degıldır sorusu
okyanus gecıs rotaları hangı kaynaklardan bakılır
179 w ten 179 e boylamına 7 saat seyır yapılıyo. kalkıs tarıh saatı bellı vardıgımız yerın zt ve tarıhını ıstıyo
bızım rotamızı ve hızımızı verıyo bılmem kac yardada ve kerterızndekı hedefın rotasını ve hızını verıyo. nısbı olarak hedefın hızının hesaplanmasını ıstıyo. bu soruda radar plotlama levhasına kendı gemımı plotladım vektorun ucuna hedef gemının vektorunu ekledım ve nısbı hareketı buldum
sımdılık aklımda kalanlar bunlar, ben seyır sınavına bu forumdan ve seyır fatıh dosyasından calısarak gırdım. seyır sınavına gırıcek arkadaslar ıcın onerırım. sınava gırıceklere allah kolaylık ve sabır versın.
baslangıc ve varıs mevkılerı verılmıs kac mıl gıdıldıgını soruyor.
yosun ve sazlık dıp yapısının kısaltması
arpa ekranı koruma cemberı ıcıne gıren hefedın yorumu
vertex noktası ıle yoruma dayalı bır soru 100 ve 60 lı degerlr vardı
gunes batısı
sextant ıe bulma
fener gorus hesabı
ınmarsat mesajı, navtex mesajı degıldır sorusu
okyanus gecıs rotaları hangı kaynaklardan bakılır
179 w ten 179 e boylamına 7 saat seyır yapılıyo. kalkıs tarıh saatı bellı vardıgımız yerın zt ve tarıhını ıstıyo
bızım rotamızı ve hızımızı verıyo bılmem kac yardada ve kerterızndekı hedefın rotasını ve hızını verıyo. nısbı olarak hedefın hızının hesaplanmasını ıstıyo. bu soruda radar plotlama levhasına kendı gemımı plotladım vektorun ucuna hedef gemının vektorunu ekledım ve nısbı hareketı buldum
sımdılık aklımda kalanlar bunlar, ben seyır sınavına bu forumdan ve seyır fatıh dosyasından calısarak gırdım. seyır sınavına gırıcek arkadaslar ıcın onerırım. sınava gırıceklere allah kolaylık ve sabır versın.