Arkadaslar 18.01.2012 goss 2.müh makine ingilizcesi sınavında karsılastıgım yeni sorular soyle
Sınavda 9 tane yeni soru geldi
1 Yakıt yanınca açığa çıkan enerji türünü sormuş, boşluk doldurma var
........ energy
a)thermal b)heat c)friction ......sıklarını vermiş
Doğru cevap thermal olucak
2 Gemilerde kullanılan gazlar container ve ............ içinde depolanır demiş
a) tank b)dust bin c)bin bag ....şıklarını vermiş
Sorunun cevabını ben de bulamadım
3 Silindir içindeki exzostun uzaklastırılmasının tanımını sormuş, boşluk doldurma sorusu
a)scavenge b)sweep.....şıklarını vermiş
Dogru cevap scavenge olacak
4 Geminin boyutları sorusu, Geminin genişligine teknik olarak breadth denir, normalde kullanım tabirini sormuş
bu boyut normalde nasıl tabir edilir, boşluk bırakmış, boşuga width(=genişik) gelecek
5 Geminin pervanesinde kavitasyon oluşur, bu kavitasyonun nerede oluştugunu tanımlayan bir boşluk doldurma cümlesi yazmış
...back... of the blade(=kanadın arkasında) olucak dogru cevap
6 Enjektör sorusu var, enjektörler belirli bir çalışma süresi sonunda çıkarılıp test edilir demiş
After a period the injectors are taken .....out....... olacak dogru cevap
Arkadaslar hidrolik - pnömatik-elektro-otm. kont. , soutma-iklimlendirme sınavlarında gelen yeni soruları lütfen paylaşırmısnız
Sınavda 9 tane yeni soru geldi
1 Yakıt yanınca açığa çıkan enerji türünü sormuş, boşluk doldurma var
........ energy
a)thermal b)heat c)friction ......sıklarını vermiş
Doğru cevap thermal olucak
2 Gemilerde kullanılan gazlar container ve ............ içinde depolanır demiş
a) tank b)dust bin c)bin bag ....şıklarını vermiş
Sorunun cevabını ben de bulamadım
3 Silindir içindeki exzostun uzaklastırılmasının tanımını sormuş, boşluk doldurma sorusu
a)scavenge b)sweep.....şıklarını vermiş
Dogru cevap scavenge olacak
4 Geminin boyutları sorusu, Geminin genişligine teknik olarak breadth denir, normalde kullanım tabirini sormuş
bu boyut normalde nasıl tabir edilir, boşluk bırakmış, boşuga width(=genişik) gelecek
5 Geminin pervanesinde kavitasyon oluşur, bu kavitasyonun nerede oluştugunu tanımlayan bir boşluk doldurma cümlesi yazmış
...back... of the blade(=kanadın arkasında) olucak dogru cevap
6 Enjektör sorusu var, enjektörler belirli bir çalışma süresi sonunda çıkarılıp test edilir demiş
After a period the injectors are taken .....out....... olacak dogru cevap
Arkadaslar hidrolik - pnömatik-elektro-otm. kont. , soutma-iklimlendirme sınavlarında gelen yeni soruları lütfen paylaşırmısnız