Merhabalar arkadaşlar.
İzmir de çıkan elektrik soruları.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar..
-Hidrolik Pompaların verimi?
-Pyrometrenin max. ölçeceği değer nedir? Ben 500®C yaptım.
-Civalı termometrenin ölçüm aralığı? Ben -70 ve 100 derece yaptım.
-İleri beslemeli denetim yöntemi aşağıdaki hangi durumlarda kullanılır? Ben geri beslemenin mümkün olmadığı durumlar yaptım.
-Sincap Kafesli alternatör motorlarında devir nasıl düşer sorusu var cevabı hatırlamıyorum.
- Kurs boyu en uzun olan ……. Devamını hatırlamıyorum. Ben teleskopik piston yaptım.
- Regülâtör, filtre, yağlayıcı devrede sıralanışı?
- Asenkron motorlarda 3 fazlı rezistans nasıl düşürülür gibi bir soru vardı. Cevapları hatırlamıyorum.
- Aşağıdakilerden hangi frekansta 5 H’lik endüktör 4000 Ω’luk bir reaktansa sebep olur? (Л =3,14) Ben 127,38Hz.Cevap doğru.
-Cevap 2emme 2 disch. v/v olan bir soru var. Soruyu tam hatırlamıyorum.
* 20 kohm üzerinden 1 mA geçiyor Rx nedir?
---20kohm------
-----Rx----- ---------
- ----100kohm---- -
- -
- -
- -
--------------24 v-------------------
İzmir de çıkan elektrik soruları.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar..
-Hidrolik Pompaların verimi?
-Pyrometrenin max. ölçeceği değer nedir? Ben 500®C yaptım.
-Civalı termometrenin ölçüm aralığı? Ben -70 ve 100 derece yaptım.
-İleri beslemeli denetim yöntemi aşağıdaki hangi durumlarda kullanılır? Ben geri beslemenin mümkün olmadığı durumlar yaptım.
-Sincap Kafesli alternatör motorlarında devir nasıl düşer sorusu var cevabı hatırlamıyorum.
- Kurs boyu en uzun olan ……. Devamını hatırlamıyorum. Ben teleskopik piston yaptım.
- Regülâtör, filtre, yağlayıcı devrede sıralanışı?
- Asenkron motorlarda 3 fazlı rezistans nasıl düşürülür gibi bir soru vardı. Cevapları hatırlamıyorum.
- Aşağıdakilerden hangi frekansta 5 H’lik endüktör 4000 Ω’luk bir reaktansa sebep olur? (Л =3,14) Ben 127,38Hz.Cevap doğru.
-Cevap 2emme 2 disch. v/v olan bir soru var. Soruyu tam hatırlamıyorum.
* 20 kohm üzerinden 1 mA geçiyor Rx nedir?
---20kohm------
-----Rx----- ---------
- ----100kohm---- -
- -
- -
- -
--------------24 v-------------------