GOSS 24.01.2013 Kocaeli Hukuk - Yeni Sorular

style_ouf_5

Denizci
Denizci
Bugun girdiğim hukuk sınavına ve geçtim. eski sorulardan 300mm plimson markası neyi ifade eder ? 50 rusum tonalitoya kadar yola elverişlilik .. ? temiz patenta ? kaptanın temsil ettiği kişiler ? çatışmada zaman aşımı ? hizmet alacaklısının zaman aşımı süresi ? İlk kez gördüğüm sorular ise ;

- Gemide yapılan ısm detimi sonucu DOC belgesinin kopyası olduğunda hangi kod gereği gibi bi soru şıklarda 20 li 30 lu rakamlar vardı anlamadım :S

-Ravenna limanında kuruyük gemisiyle girdiniz ve psc sonunda geminiz DETENTION olduysa sebebi ne olabilir ? şıklarda hep emergency pompa,filikalar vs. bozuk kırık çatlak.. vs gibi kusurlar belirtilmiş. E)Hepsi olarak cevapladım

-marpol ek 4 e göre nereler özel bölge ilan edilmiştir? E) hiçbiri olarak işaretledim

-Deniz alacaklılarında sorumluluk sınırına dair sözleşme ? şıklardan eleme yaptım LLMC işaretlemiştim doğru çıkdı :)

iyi çalışmalar

:) gerçekten de Baltık özel bölgeye girmiş ek 4 kapsamında. Allah'tan seçeneklerde yalnızca Baltık olan bir cevap yok. Sanırım sorunun cevapları da henüz gerekli makamlarca düzeltilmemiş bu yüzden halen "henüz özel alanlar belirlenmemiştir" seçeneğini seçebiliriz sanrım. Bilgilendirme ve soru paylaşımları için teşekkürler.

Geri