merhaba bu gün girdiğim sınavda soruların büyük bir kısmı uscg 700 pdf den geldi pdf de olmayan ve aklımda kalan sorular
alçak basınç alanı ile ilgili bir soru vardı cyclon'u soruyordu.
-bir izobar haritası verilmiş rüzgarın en kuvvetli olduğu yeri sormuş.
-inert gaz sistemi hangi gemilerde zorunludur.
-inert gaz hangi amaçla kullanılır diye bir soru vardı.
- gangway ve pilot çarmıhı hangi sertifika içerisinde olduğunu sormuş safety eq. sertifikası yaptım emin değilim.
-kreyn bomu üzerinde bulunan indikatör neyi gösterir diye sormuş. bomun açısını yaptım bundan da emin değilim.
-tam hatırlayamadığım bir soru aklıma gelirse düzeltirim şöyle idi, eskiden deniz dibi kontrolü bilmem ne yöntemi ile yapılırdı şimdiki teknolojide aşağıdakilerden ..... kullanılmaktadır diye bir soru echo sounder yaptım.
kusura bakmayın soruları ingilizce olarak hatırlayamıyorum....
alçak basınç alanı ile ilgili bir soru vardı cyclon'u soruyordu.
-bir izobar haritası verilmiş rüzgarın en kuvvetli olduğu yeri sormuş.
-inert gaz sistemi hangi gemilerde zorunludur.
-inert gaz hangi amaçla kullanılır diye bir soru vardı.
- gangway ve pilot çarmıhı hangi sertifika içerisinde olduğunu sormuş safety eq. sertifikası yaptım emin değilim.
-kreyn bomu üzerinde bulunan indikatör neyi gösterir diye sormuş. bomun açısını yaptım bundan da emin değilim.
-tam hatırlayamadığım bir soru aklıma gelirse düzeltirim şöyle idi, eskiden deniz dibi kontrolü bilmem ne yöntemi ile yapılırdı şimdiki teknolojide aşağıdakilerden ..... kullanılmaktadır diye bir soru echo sounder yaptım.
kusura bakmayın soruları ingilizce olarak hatırlayamıyorum....