GOSS 26.01.2018 Sefaköy Denizcilik İngilizcesi

dreamcatcher

Denizci
Denizci
Merhabalar, 26.01.2018 de girdiğim ingilizce sınavında 700pdf yeterli oldu diyebilirim. 7,8 tane yeni soru vardı. Soruların İngilizcesini hatırlamıyorum ancak yine de fikir vermesi açısından paylaşmak istiyorum. - Gemide kaza meydana geldikten sonra ilk yapılması gereken aşağıdakilerden hangisidir? Safety ( bosluk doldurmaları soru)
- Soruda despatch ın tanımını yapmıs ve sıklarda hangisidir diye sormuslar. Şıklar, Despatch, Demurrage , Demurage half dispatch..
- Gelgit olaylarını ölçmeye yarayan aletin ismi nedir? Mareograf, basınc prebsibine göre çalışır, - Eski sorulardan gross tonnage tanımı, --
--Daha önce hiç bir kaynakta görmediğim bir cümle verilmiş tamamen gramer bilgisine dayalı bağlaç sorusu,..

Hatırlayabildiklerim. İngilizceleriyle paylaşmak isterdim ama aklımda kalmadı ingilizceleri. Sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

700pdf

merhaba öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim. bir sürü kaynaktan ingilizce soruları buldum fakat bir türlü kendi başına 700pdf sorularını bulamadım. rica etsem mail adresime 700 pdf ingilizce sorularını varsa gönderebilirmisiniz. yardımınız için şimdiden teşekkürler
hasanatik48@gmail.com

Geri