GOSS 27.02.2014 Ana Makıne

sercanayvaz

Küpeşteci
Denizci
Bugun gırdıgım ana makıne sınavından arkadaslar 75 aldım
5 tane yenı soru vardı .... ve sorular zordu
1 ) Dusuk sulfurlu MDO nun yuzdesı ozel alanlar ıcerısınde ne kadardan az olmalıdır ?
% 1 , % 2 , % 5 , % 0,1 gıbı cevaplar vardı
2 ) hem yag hemde sogutma suyunun sıcaklıgı yuksekse ?
pompa asınmıs
hava fıltresı tıkalı
pompa alıcısı tıkalı gıbı cevaplar

Bırde arkadaslar turbın sorularına ozellıkle ıyı calısın nerede cıns turbın soruları varsa bugun bana denk geldı ... bırde ana makıne sorularında problem sorularının hepsını cozdum ben yardımcı olabılırım ıhtıyacı olan arkadaslara
ALLAH SELAMET VERSIN
Darısı hepınızın basına

kolay gelsin sercanayvas kardesim sinavindan 75 aldigini belirtmisin tebrik ederim bende 65 ten kaldim benim kitabim mevcut fakat yeni cıkan sorulari cozmekte basarisiz oldum nitekim ben uzakyol vardiya muhendislik sinavina hazirlaniyorum kendi bransini belirtmemısın hangi bransta oldugunu ve ayni branstaysak irtibata gecebiirsek cok memnun olurum selametle

hangi kitap türü le çalıştığını söyleyebilirsen sevinirim. ellimdeki kaynak yetersiz kaldığından ötürü senin bana verebileceğin bir kaynağın varsa sevinirim.

DFSMarket'te bulunan GOSS 2014 Makine Soru bankasına çalıştım Kardesim ben mesaj attim sana oradan bana donus yapabilirsen sevinirim iletisimimiz daha iyi olur haberini bekliyorum

kardeşim selamlar makine sorularında çıkan problemlerle ilgili yardımcı olabileceğini söylemişsin benim ihtiyacım var eger yardımcı olabilirsen çok memnun olurum cevabını bekliyorm.

1 ) Dusuk sulfurlu MDO nun yuzdesı ozel alanlar ıcerısınde ne kadardan az olmalıdır ?

bu sorunun cevabı ne olucaktı acaba? simdiden tesekkurler

Geri