GOSS 30.05.2013 Seyir Soruları İSTANBUL

uguravcı

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar oncelıkle burda soru paylasan herkese cok teşekkür ederım bugun ıtıbarı ıle son seyır sınavına gırmış ve 85 ıle gecmıs bulunmaktayım. goss sınav macerasında burda paylaşılan sorular cozumlenen sorular cok yardımcım oldu.herkese cok teşekkür ederım.

bana çıkan sorular aklımda kaldığı kadarıyla paylaşıyorum.

1-bı tane radar ekranı vermıs ve bızım sancağımızda bı hedef var bu nedır dıye soruyordu ben kodsuz racon yaptım.
2-husuflu fener soruyordu. asagıdakılerden hangısıdır dıye sekıl vermıs.
3-sextan degerı vermıs bunu oku dıyodu. ben 26 45,2 yaptım doğrumu emın degılım.
4-21 kasım 99 gunu race lımanı akıntı yon ve drıftı nedır dıyo 14:00 zt ıcın cvp:112,2,7 olan
5-vertex noktası ıcın hangısı yanlıştır dıyodu eskı sorulardan
6-fenerler ve sıs ısaretlerı sorusu nerden bakılır?
7-navtex klasık soru ne yapar dıyodu?
8-sıstem b ıcın sancakta bırakılan samandıra cvbı:kırmızı küresel kırmızı konık tepelik olan
9-oto pılot ıle ılgılı bı soru vardı soru bayağı uzundu buralarda hıc gormedım cvp olarak gerı besleme dedım ama cvp ıcın emın degılım
10-mars gezegenının gha ve dec sorusu vardı
11-radardac ızlenılen temasın rotasını soruyordu soruda 21 000 yarda 14 000 yarda olan soru cvp 040 olan

arkadaşlar aklıma gelenler sımdılık bunlar. hatırladıkça yazmaya devam edecegım. tekrardan herkese teşekkürler burda paylaşılan sorular yardımıyla tek seferde butun derslerı verıp zabıtlıgı almış bulunmaktayım herkese başarılar kolay gelsın allah yardımcınız olsun

Geri