Goss Başarı Belgesi Ne zaman elime ulaşır ?

cptbrky

Küpeşteci
Denizci
Dostlar başarı belgesi ne kadar süre içinde geliyor?Bundan sonra ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim.Limanım İstanbul.

Peki Başarı belgesi geldikten sonra yapılan işlemler nelerdir ? Ehliyet kaç günde çıkar ? Yatırılan harçlar hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

Arkadaslar merabalar ben goss yeterlılık sınavlarımın hepsını verdım sımdı yapmam gerekenler nedır yardımcı olursanız cok sevınırım baglı oldugum lıman karakoy fındıklı lıman baskanlıgı

Başarı belgen merkez Ortaköyde çıktıya dökülüp,postayla bağlı bulunduğun limana gönderilir.Başarı belgen limana ulaştıktan sonra başvurunu yapacaksın.

bütün işlemler yoğunluğa göre 15 gün ile 25 gün arası sürüyor genelde.
ben izmirde sınavlardan sonra 20 günde almıştım ehliyeti.

s.a arkadaşlar benim sorumun cvbı varsa ssevinirim
benim zaten aktif telssizim var şimdi birde yat kaptanlığında başarılı oldum yani ikinci telsiz belge alma hakkım olacak nasıl bir işlem yapmam gerekecek yenisini alıp 5 yıl süreyimi kullanayım yoksa sistemde zaten var olan telsiz belgem gözükür elimdekini kullanmaya devammı ederim merak ettim ? şimdiden tşkler arkadaşlar

Arkadaşlar ben 20 nisanda tüm sınavlarımı verdim. Ancak başarı belgesi 2 hafta sonra geldi ama Ankaradan onay henüz gelmedi. Yatıılan harçlar ne kadar. Stcw ler içinkursa gitmek gerekiyor mu. Yoksa bunları okul veriyor mu? Detaylı bigi verebilecek arkadalar yardmcı olabiir mi? (Limanım K.D.Z Ereğli) Selametle

benim başarı belgem iskenderuna 8 günde geldi.limana başvuruda bulundum zabit olacağım için 2 yeni stcw çıktı.bunların dersini okulda gördüm.(vardiya tutmayı daha önce eklettim.vardiya tutma yoksa oda eklenecek).stcw nin 2 tanesi için 29 tl birde makine zabiti olduğum için 25 mi 27 mi öyle bişey çıktı.birde diplomanın fotokopisini istedi.bunları hazırlayıp geldim.evraklar ankaraya gitti ama daha haber yok.

20 martta verdim sınavı yukarıya yanlş yazmışım. Vardiya tutma var bende. Birde eski cüzdanı isteişlerdi benden. Zabitliği ona işletcelermiş.Goss başarı belgesini göndereli bu gün 19 gün oldu. Hala onaylanmadı Bu nasıl iş anlamadım. Ankaradan onay gelecek. Bir de burdan cüzdana işletmek için İstanbula gndereceker miş. Yani 2 ayda bir işi bitremiyorlar. İnsanları oyalamak tan başk bir işleri yok. Herkesi kendileri gbi oturdukları yerden maaş aldıklarıı zannediyorlar heralde. Bizde çalışmak zorundayz

benim bu gün 14. gün halen daha istanbuldan başarı belgesi gelmedi ?
Yavaş İşleyen bürokrosi... daha Ankara'ya gidecek bakalım...

uygulama sınavı 29 hazirandı nerden baksanız 20 günü geçti hala ankaraya yolladık dio tuzla limanı bu işler nasıl oluyo bi bilen varmı =)

Geri