GOSS Denizcilik İngilizcesi Yeni Sorular

blue butterfly

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar dün girdiğim ingilizce sınavında 15 gün calışmama rağmen sadece rastladığım 2 benzer soru vardı diğerleri hep yeni sorulardan geldi nasıl oldu bilmiyorum ama 85 le gectim.arkadaşlarımında yorumlarına göre hep yeni sorular cıkıyomuş sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim

durumları iyice zorlaştırdılar cok iyi calışmak gerekiyo. birde eski soruları değiştirip soruyolar ingilizce sınavna calışırken ezberden cok anlayarak calışmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben gectiysem bu sayede gectim.sınava girecek arkadaşlara tekrardan başarılar...

ıngılızce sınavında kesınlıkle ezber yapmayın zaten sorunun ne dedıgını anlayarak calısırsanız farklı soruda cıksa yaparsınız

DFSMarket'te satılan GASM-GOSS 2015 Soru bankası kitabına çalışın. Kitabı sürekli güncel tutuyoruz ve yeni soru eklendikçe kitaba ekliyoruz.

Ayrıca bu kitapları sadece internette DFSMarket.com Sitesi üzerinden dağıtımını yapıyoruz. Başka hiçbir kurum, aracı, bayi bulunmamaktadir.

Akademi denizcilik, ekol denizcilik vs. gibi yerlerden alınan Denizcilik Fakültesi adını taşıyan fotokopiler hem orjinal kitapla aynı fiyata satılmakta, hem eski sürümlerden çaldıkları sorulardan oluşmakta (2013), ayrıca yanlış uyumsuz cevap anahtarları bulunmaktadır. DFS Yayını olan GASM-GOSS Soru Bankaları ehliyet bazında sorululuk konularına göre her 6 ayda bir güncellenmektedir. Yanlış yerlerden alıp mağdur olmamak için mutlaka dikkat ediniz.

2019 kitabiyla 2015 kitabi arasinda giris kapagi haricinde pek bi guncelleme yok soru sayilari hep ayni mesela ingilizce 2015 500 soru 2019 ingilizce yine 500 soru ve yerleri de ayni nasil guncelleme bu ?((

Geri