GOSS Hatalı Randevu ?

altayyigitler

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar merhablar benim bi sorum olucaktı.Yat kaptanlığı sınavlarım icin randevularımı almıştım, 15.01.13 tarıhındeki 2 sınavımı 17 sine atmıştım ama sistemde bi sorun mu olustu tam bilmiyorum ilk atadıgım 15 ocak tarihine vermiş ve bende bu gun farkettim bunu ve sınavlarıma giremedim ilk girisim bu. sınav bölümünde girmedi yazıyor bununla ilgili napabilirim acil yardım ?

Merhaba arkadaşım,öncelikle tahminime göre randevu alırken sorun oluşmuş olabilir,eğer 15'inde girmeniz gereken sınava yada sınavlara girmediğiniz için hakkınızın 1'ini kaybettiğinizi düşünüyorum,ama siz gene de yarın Gasm merkezine durumu izah ederek onlardan bi yardım talep edebilirsiniz..!!
Umarım hakkınız yanmaz.
Selametle..

Sistem güncellerken zannedersem sistemi kapatıp, yeniden yüklemişler.
Bu sırada yapılan değişiklikler de etkin olmamış teorime göre.
GOSS Merkezini arayarak sorununu iletebilirsin,
Hatayı kabul etmezlerse sınava girmediğin için galiba 1 ay bekleyip tekrar randevu almak zorunda kalacaksın ve 1 sınav hakkın yanmış olacak. Yine de GOSS Merkezine danış bu hususu.

hatırladıgım kadarıyla sınav için 1 ay beklemene gerek yok kalmadıgın için , sadece sınava girmediğin için 1 hakkın ölmüş oluyr.bu bilgiyide goss sınav sorumlusu vermişti.yarın gun alıp girebilirsin

Merhaba sınırlı makina zabiti iyi sınav giriyorum.ana makina ve yardımcı makina derslerinden tek seferde geçtim ama elektrikte 3 defa girdim başarısız oldum yeni yönetmelikte tekrar başa döndüğümü söylediler bu ne kadar doğru bi bilgisi olan arkadaş

Geri