GOSS Itiraz Sonucu Olumlu Olan Var Mi?

KaptanJackSparrow

Denizci
Denizci
GOSS da sorulara itiraz ediliyor, yillarca goruyorum bu forumda da. Merak ettim de acaba soruya itiraz edip de hakli olan var mi? yoksa sadece para tuzagi ve formalite mi?

dün 70 ile geçilen dersten 65 ile kaldım bende tek soru için ititrazmı etsem diye düşündüm biraz arastırdım. herbir soru için ayrı itiraz edilip ayrı harc yatırılıyormus. 30 gunde donus yapılıyormus fln. hangi sorunun yanlıs oldugunu nasıl ogrencezde ıtıraz edcez bılmıyorum bana biraz size böyle bi hak veriyoruz ama yokuş yapıyoruz bayapı bir diyorlar gibi geldi

Sınav esnasında geçme puanının sınırında kalma ihtimali olması durumunda itiraz edilebilecek soru var ise sınav devam ederken gözetmene söylenmesi gerekiyor.sınav sonunda sonucu ögrendikten sonra ben itiraz etmek istiyorum deme hakkı olmuyor.İtiraz sonucunda olumlu sonuç alanlar oluyor.Benim kanaitimce kalma alameti görülen derslerde şaibeli olabilecek sorular seçilip itiraz edilebilir.Sınavlara calışma periyodunda özellikle seyir dersinden itiraz edilecek soru sayısı epey fazla ve bu sorular sık çıkan sorular örnek aşağidaki akıntı sorusu kesinlikle itiriz edilmesi gereken(şahsi araştırmalarıma göre) iki cevaplı bir soru aklınızda bulunsun ;

Türk Boğazlarında yogunluk farkından ve rüzgarlardan dolayı akıntı gerçekleşmektedir.
https://www.google.com/amp/s/www.denizhaber.com/amp/istanbul-bogazi-ve-akintilar-makale,100967.html

15)Türk boğazlarında görülen akıntı tipi ?
A) Okyanus akıntıları
B) Gelgit Akıntıları
C) Yogunluk farkından dolayı akıntı XXX
D) Rüzgar akıntısı XXX
E) ---

Fikri olan varsa bilgilendirebilir.

Son düzenleme:
Geri