Goss Itiraz

Ben bugun bir soruya itiraz ettim ingilizceden , cevap şıkkında meteorology yerine meteorolog yazılmıs ve dogru cevap olan şıktaydı farkettiğin üzere arasında anlam farkı var , bu yuzden olumlu sonuç alıcagımı duşunuyorum

Anladim.soru olarakmi itiraz ediliyor yoksa genelnolarak tek bi dersin sinavina itiraz edemiyormuyuz.sorumu belirtmek lazim.birda sanirim birdaha sinava girmek icin 1 ay beklememiz gerekli

Genel sınavada itiraz edebilirsin ama Soru belirtmen daha iyi olur , çunku genel olarak itiraz ettiğinde ciddiye almıyolar gibi geliyo bana ama tabi soru bazında yaparsan itirazını daha iyi

arkadaşlar bende seyir sınawına itiraz ettim,hukuk la ilgili bir soruydu bunun sonucu nezmn belli olur yada nasıl takip eebiliriz

Ay Sonu Gasm Sorulari Hazirlayan İnsanlar Toplaniyormuş bildiğim Kadariyla... Bende İtirat etmişdim Olumlu Sonuç Alamamişdim 1 Ay Sürmüşdü..

ben 17.03.2013 tarihinde 14:00 da İzmir de girdiğim seyir sınavından 65 aldım ve şöyle bir soru vardı:
peşin navlunlu konşimento;
a)gemi hiçbirşey yapmaz
b)önce navlun ödemesi alınır vs..

gibi şıklar vardı; bu sorunun seyir ile ne lakası var anlayamadım 4. soruydu sınavdaki soruyu da belirterek bir dilekçe yazdım ve gönderdim aynı gün sınavdan sadece 30 dk sonraydı. Bugün cevap için merkezi aradım ve ret cevabı aldım.:((((

arkadaslar ben sinavda 2 ayni soru denk geldi soru ve siklari herseyi ile ayniydi 65 aldim kaldim teknik hata diye itiraz ettim gorevliye tutanak tutturdum bu sekilde basina gelmis ve sonuc almis yada almamis arkadaslar varmi

Geri