GOSS Mağduriyeti ve İtiraz Hakkında

kozmonot34

Küpeşteci
Denizci
27.şubatta sınava girdim seyir dersi sınazında sınav kontrolcusünden işlemler için kağıt kalem aldım.sınav sonunda 20 sorunun tamamını ve verdiğim cevapları yazdım.15 tane net doğrum olduğu halde 45 puanla kaldım.tüdeve itiraz dilekçesi verdiğim halde yanlışlık yok deyip.sınavdan kalmış oldum.bu işten hiçbirşey anlamadım.sorulan sorular ve verdiğim cevaplar elimde.ne yapmalıyım.

Biz Buna GOSS Mağduriyeti diyoruz, itiraz ve kontrol sistemleri birbirleriyle örtüşmüyor. Belki sorulardan, belki sistemden kaynaklanan bu tarz problemlerle başa çıkmanın yolu henüz GOSS'de yok. Mecbur tekrar gireceksiniz.

hadi bi soru iki soru hatalı olurda 15 doğru sorudan bi çoğunda hata olmasının imkansız olduğu düşüncesindeyim.genelde sınavlarda ortalama 1 soru hatalı çıkar buda çok düşük bir ihtimal. siz soruları paylaşırsanız ona göre net cvp vermiş oluruz hocam

20 şubatta girdiğim seyir sınavından ben de aynı şeyle karşılaştım itiraz dilekçesi verdim ama yapılan incelemede bir hataya raslanılmamıştır gibi bi yazı gönderdiler mecbur yeniden gireceğim sınava, açık konuşayım hakkımı helal etmiyorum!!!

Geri