GOSS Mağduru mu olduk?

feroo01

Denizci
Denizci
ARKADAŞLAR TEK DERSİM KALDI SEYİR...BUGÜN PARA YATIRDIM DİLEKCEMİ VERDİM.SİSTEMDEN RANDEVU ALMAK İÇİN GİRDİĞİMDE ŞOK OLDUM DAHA DÜN BAKTIGIM HER GÜN BOŞ OLAN İZMİR TAMAMEN DOLMUŞ 29 UNA KADAR BOŞ YER YOK.29 UNA KADAR SADECE İSKENDERUN VE TRABZONDA YER VAR.MARMARİS BODRUM ÇANAKKALE OLSA GENE NEYSE BURALARDADA OTURUM AÇILMAMIŞ YADA BOŞ YER YOK.NE OLACAK SON DURUM İZMİR DE YETKİLİLERE SORDUM HİÇBİRBİLGİMİZ YOK DEDİLER...HANİ DENİZCİLİK MÜSTEŞARLIKTI BAKANLIK OLUR İYİ OLUR DEDİK.GOSS DEDİLER İYİ SİSTEM DEDİK ONUDA BAŞARAMADILAR ? SORUN NEREDE ANLAYAMIYORUM.HAFTALARDIR EMEK VERDİM SINAVA ÇALIŞTIM.VE ORTADA KALDIM KİM VERECEK BUNUN HESABINI ? CEVAP KESİN TABİ ...HİÇ KİMSE

arkadaşlar kollayın sürekli yenileyin birisi iptal ettigi an girin alın ben az evvel izmirin boşaldıgını gördm hemen kaptım anında benden sonra boş yer yok yazdı.aynı olayı yaşayan varsa başından ayrılmasın.ayrıca goss merkezlerini de arayın derim bazı saatlere açılmamş baskı olur çok kişi görünürse oturum açarlar

arkadaşlar;
Alınan randevular, randevu tarihinden en geç 5 iş günü önce kullanıcılar tarafından veya herhangi bir GOSS Merkezi tarafından iptal edilebilir ve değiştirilebilir. Bu tarihten sonra iptal işlemi yapılamayacağından, kişi sınava girmek zorundadır. Randevu tarih ve saatinde sınava girmeyen adayın sınav hakkını kullandığı kabul edilir. diye bir ibare var.kafam karıştı.randevuyu aldım diyelim.sınava da 1 gün kaldı.yetişemiycem.iptal edebiliyormuyum.

arkadaşlar sınav merkezindeki sorumlu hocadan öğrendim. 29 kasımdan sonra online sistem yine devam edecek. fakat bu bizim şifreyle giriş yaptığımız sitenin tabanındaki programını yenileyeceklermiş. aralık'ta bir süre daha kapalı kalacak sonra Aralık ayında da randevuyu açarlar. en geç aralık 3-4 diye tahmin ediyorum ben.

Geri