Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
cok tesekkurler hocam..evraklarını liman yolldıktan sonra 1 gün içinde ulaşmazsa goss merkezini ara kimlik bilgilerini aldıktan sonra pc başındyken kontrolünü yaptırıyor.Şifren Geliyor...
herkese selamlar..Arkadaslar ben dün liman baskanlıgın evraklarımı verdım,sınav giriş belgemi aldım..Bu sınav basvurusu icin sifreyi mail atacaklarmış.Kaç gün icinde bana ulasır??
Liman başkanlıgından sınava giriş belgesi almanız ve sınava giriş belgesinin üzerinde yazan hesap numarasına gerekli miktarı yatırmanız lazım.
Sınava dekont,giriş belgesi,nüfus cüzdanınızla birlikte gitmeniz lazım
sinava giria belgesini limandan evraklari teslim.edince mi aliyoru yoksa sifre geldikten snra tekrar limana gidip o belgeyimi almak gerekiyor