GOSS Şifresi Ne Zaman ulaşır?

sailorsem

Denizci
Denizci
herkese selamlar..Arkadaslar ben dün liman baskanlıgın evraklarımı verdım,sınav giriş belgemi aldım..Bu sınav basvurusu icin sifreyi mail atacaklarmış.Kaç gün icinde bana ulasır??

evraklarını liman yolldıktan sonra 1 gün içinde ulaşmazsa goss merkezini ara kimlik bilgilerini aldıktan sonra pc başındyken kontrolünü yaptırıyor.Şifren Geliyor...

herkese selamlar..Arkadaslar ben dün liman baskanlıgın evraklarımı verdım,sınav giriş belgemi aldım..Bu sınav basvurusu icin sifreyi mail atacaklarmış.Kaç gün icinde bana ulasır??

ben pazartesi limana baş vurdum salı öğleden sonra geldi.oradaki memurdan öğrendim normalde baş vuruları cuma günü bildiriyorlarmış benim limanım küçük fazla kalabalık olmadığı için anında onlıne sistemde gönderdi ertesi gün şifrem geldi
genel olarak şifre messenger de gereksiz mesajlar bölümüne geliyor.bana ve tanıdığım bir çok arkadaşıma gereksiz mesajlar bölümüne geldi.
tavsiyem hergün messengeri kontrol et

ben 2 ay önce başvurmuşdum..2 gün içinde gelmişti..eğer 2-3 gün içinde gelmezse sınav merkezini ara sor derim ben yada liman başkanlığını...sıkıntı olabilir..

basvuru tarıhımden 1 hafta sonra sıfrem maıl adresıme gonderılmıs..
ayrıca onceden sınava gırmıs olan ya da bılgısı dahılınde olan arkadaslara sınav hakkında sorum olacak..
randevularımı aldım sınırlı kaptan sınavı ıcın..
sınav merkezıne yalnızca nufus cuzdanı ıle gıtmem yeterlımı yoksa ayrıca bır belge ıstıyorlar mı sınava gırıs ıcın..?

Liman başkanlıgından sınava giriş belgesi almanız ve sınava giriş belgesinin üzerinde yazan hesap numarasına gerekli miktarı yatırmanız lazım.
Sınava dekont,giriş belgesi,nüfus cüzdanınızla birlikte gitmeniz lazım

sinava giria belgesini limandan evraklari teslim.edince mi aliyoru yoksa sifre geldikten snra tekrar limana gidip o belgeyimi almak gerekiyor

sinava giria belgesini limandan evraklari teslim.edince mi aliyoru yoksa sifre geldikten snra tekrar limana gidip o belgeyimi almak gerekiyor

Giriş belgesi limana başvuruda verilir, şifre geldikten sonra gss sistemine giriş yapılır ve randevu alınır.
Harç yatırılır, kimlik, dekont, sınava giriş belgesiyle randevu saatinden yarım saat evvel sınav merkezine gidilir.

Geri