GOSS Sınav Harçları PTT'den de Yatıyor mu?

herhangi bir bankada hesabınız varsa oradan eft yapıp ilgili bankanın herhangi bir şubesine giderek referans numarası ile makbuz alarak da halledebiliyorsunuz ben 2 sefer aynı şekilde hallettim.

arkadaşlar ziraat bankası ve bakanlık saymanlığının anlaşmasına göre sınav harçlarına ziraat bankasının herhangi bir masraf almaması gerekmekte kocaeli ziraat bankasını arayıp sorabilir buna inanmayan banka yetkilisi para yatırmaya gittiğinizde itiraz edin 30 tl yada 7,5tl ödemeyin.bu arada atmden yapılan ödemeler kabul edilmiyor bilginize...

bu bilgi kesinmidir arkadaşlar.ziraat hesabım var internetten yatırıp bankadan dekont aldığım zaman bir sıkıntı oluyomu ?

Evet ATM harici hepsini kabul ediyorlar. Istedikleri tek sart dekont ustunde islak imza ve kase olmasi, bunu da herhangi bi subeden isterseniz yapiyorlar. Ziraat bankalarindaki Goruntulu islem merkezinden yatirirsaniz herhangi bir havale ucreti odemezsiniz.

Izmır swıs otelın altında zıraat bankası subesının yanında kapalı bankamatık odası var,kapıyı kapatıp koltuga oturuyorsunuz karsınızdakı ekrana operator cıkıyor her turlu ıslemınızı yapıyor hıc bır masraf almadan artı makbuz da alıyorsunuz bu yuzden ızmırdekı arkadaslar cok sanslı:)

en sağlıklısı pttden yatırmak arkadaşlar. en ucuz para transferi orada. ben araştırdım. ziraat bankası kendi içinde havale yaptığında bile minimum 30 tl işlem ücreti kesiyor.ama pttde hem anında hesapta hemde 7.5 tl.

geçen hafta yatırdığımda ziraat bankasında 30 ytl istediler memurun söylediğine göre anlaşma olmadığı içinmiş ptt den 7.5 tl olarak yatırdım...ne kadar uğraşırsak uğraşalım anlaşma yok diyince yapmıyorlar...

Evet arkadaşlar haklı Kocaeli yarımca da ziraat bankasıyla konuşmuşlar ve ek ücret almıyor liman başkanlığından geliyorum sınav harcımı yatırıcam derseniz yeterli.

herhangı bır bankadan ınternet bankacalıgın varsa orada eft bolumden zıraat bankası emek sübesi acıklama bolume ehlıyet sınav harcları ıbaresi koyduktan sonra 2 tl eft masrafını eklıyorsun.işlemı tamamlıyorsunuz.. Bankadan dekontları alabılırsın ücretsiz..

Geri