Goss Sınav Merkezlerinde Neden Oturum Açılmıyor

Bakımla falan ilgisi yok, online sınavı yapan yazılım şirketi ile sözleşmeleri 29 kasımda bitti. Yeni sözleşme için beyfendilerin keyfini bekliyoruz. 1 Ocak demişsiniz, umarım daha uzun sürmez de dediğiniz gibi olur.

Umarım fazla uzun sürmez arkadaşlar ve 1 0cak tarihi müsteşarlığın internet sayfasındaki duyurularda belirttiği tarihtir.Bakım-onarım çalışmaları adı altında ne yapıldığını bilmiyorum.Zaten bu erteleme duyurusu yapılması gerektiği tarihten çok sonra yapıldı.Sanırım telefonlara cevap vermekten sıkıldılar bu yüzden açıklama yapma gereği duydular.Yoksa denizcilere açıklama yapmaya ne gerek varki...

evet giren hep bana gird simdiye kadar ne sansizim ya! sene 2002 istanbul bilgisayarli sisteme gecti 6 ay bekledim sene 2012 bilmem ne kadar beklicez:(!

6 kez denızcılık haberlesme genel mudurlugunu 1 kez basbakanlıgı aradım bakanlıkta telefonu acan opetatorler bıle aa neden acmıyorlar telefonu acmak zorundalar gıbılerınden seyler solemeye basladı basbakanlıkta telefonla degıl yazılı olarak muracat etmenız gerekıyor gıbılerınden seyler soyledı.allah kımseyı bu memurların elıne dusurmesın 2 ocak oldu hala bır bılgı yok en son kendımı yakacam ankarada ol olacak gercı o zamanda ben yandıgımla kalırım baskalarıda salaga bak kendını yaktı der allah selamet versın herkese

randevular

goss merkezini aradım ankarayı ara dediler. ankarayı denizcilik müsteşarlığını 10 kere aradım cevap veren yok, içimizi sıktılar 3 aydır bunlarla uğraşıyorum yeter artık

Arkadaşlar bende az önce İzmir Liman GOSS salonu ile görüştüm, bu aralar takip edin açılacak dediler, ama olmaz bu kadar, kimse kesin birşey söylemiyor...

Hergün Ulaştırma bakanın kulaklarını çınlatmaktan çenem ağrıdı . Bu kadar rezillik , kuş beyinlilik görmedim . Yapacakları iş bu kadar işte , sonra ecdadımızla ilgili bize akıl veriyolar . Yapıcakları iş bu kadar işte .. Allah Türk denizciliğini sonunu Hayır etsin . Hakkımızda hayırlısı

hayır herşeyi geçtim lan bir satır yazı yazın da acıklama yapın sundan sunda dolayı dıye de ortadakı belırsızlık kalksın...

Arkadaşlar ben az önce başbakanlığa bağlı şikayet sitesine aşağıda yazılı metni yolladım. daha öncede araştırmıştım buradan olumlu sonuçlar alınıyormuş hepimiz için hayırlısı olur inş.

SAYIN YETKİLİ,
YAKLAŞIK 2 SENEDİR UYGULAMADA OLAN, GEMİ ADAMLARI SINAV MERKEZİNİN YAPTIGI ONLİNE SINAV SİSTEMİ SON 1 AYDIR HİÇ BİR ŞEKİLDE RANDEVU VERMİYOR. YAPILAN TELEFON KONUŞMALARINDAN DA NET BİR CEVAP ALAMIYORUZ. ŞU AN KENDİM DE DAHİL OLMAK ÜZERE YÜZLERCE KİŞİ MAĞDUR DURUMDA. SİSTEMİN RANDEVU VERMEMESİ BİZE TANINAN SÜRE AÇISINDA ALEYHİİMİZE İŞLİYOR VE EĞER BİR SÜRE DAHA DEVAM EDERSE BAŞARILI OLDUGUM SINAVLARIN HİÇ BİR HÜKM Ü KALMAYACAK. GERCEKTEN COK ZOR DURUMDAYIZ. TOPLAMDA 7 ADET DERSİM VARDI. BEN BUNLARDAN 6 TANESİNDE BAŞARILI OLDUM. SON BİR DERSİM KALDI VE BANA VERİLEN SÜRENİN SONUNA AZ KALDI. BU BENİM ŞAHSİ DURUMUM. FAKAT BENİM GİBİ YÜZLERCESİ VAR. GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERİRSENİZ KENDİM VE DİĞER ARKADAŞLARIM ADINA COK MEMNUN OLURUM. İNŞALLAH GEREKLİ DÜZELTME YAPILIR VE SORUN BİR AN EVVEL ÇÖZÜLÜR.
İYİ ÇALIŞMALAR.

cok guzel ve yeteri kadar nezakatli de olmuş bu yazı.. ben olsam bu kadar sakin ve iyimser yazamazdım saolasın umarım cevabını alırsın cunku bir arkadasımla yaptıgım telefon goruşmesinde bu işin armatörler ve bakanlık arasında olan bir anlaşmazlıktan (işlerimiz ve hayatlarımız üzerine kumar oynuyor ibneler. parada anlaşırlar ise açılacak sınav şalteri) kaynaklanan bir durum olduğunu öğrendim. keşke her birimiz tek vücut olabilsek de hakkımızı arayabilsek ama anlıyorum ki herkesin ailesel, maddi, manevi pek çok farklı kaygıları var haliyle haklı olarak herkes bunu gönülden istiyor ama hiçbirimiz birlik olamıyoruz. şans...

bende bugun bımerden yazdım aynı konu hakkında rencıde ettgımı dusunuyorum kendılerını :D ama anlayana tabı bu adamlar yuzunden bu ısı bırakacam sanırım sımdıden pısman ettıler uygulamaları yuzunden gelde ısyan etme bu duzene allah sonumuzu hayır etsın

Geri