GOSS Sınav Salonu Seçmek?

yıldıray derya

Küpeşteci
Denizci
sayın meslektaşlarım . 12.aylık açık deniz stajımın bitmesine üç hafta kalmış bulunmaktadır sonrasında hepinizin bildiği üzere GOSS. vardiya zabitliği sınavına kısmetse katılacağım . sizlerden ögrenmek istediğim. istanbul limanına kayıtlı olduğum için müracatı haliyle oraya yapacağım sınav için tahmini olarak en erken GOSS. nezamana randevu veriyor malumatı olan varmı ben şuan italy/sardinya adasında demirdeyim. Acaba istanbuldanmı yoksa nufusa kayıtlı olduğum il olan trabzondanmı müracat edersem tarih olarak en erken sınav randevusunu alırım nedersiniz zabit arkadaşlarım paylaşırsanız memnun olurum tşk.saygılarımla. öncel derya. Güv türkon/kaşif dz.

İstenilen heryerden sınavlara katılabilirsin limandan şifre alman yeterli.
Şifre almanın ardından GOSS sitesinden dilediğin ildeki GOSS salonunu sınava girmek için seçebilirsin.

GOSS. Randevu tarihi. hk

sayın sakin kpt.
sınava başvuru yöntemi sizin dediğiniz gibi. Ancak onlein sınav merkezine sınava hangi sınav salonunda girmek istediğimizi belirtirsek daha erken olur bu iş. ist. için 3,5 ay. antalya. 2.ay gibi süreler veriliyormuş bununla ilgili bir yardımcı olursanız memnun olurum. Tşk. yıldıray.öncel derya
güv. stajyer . kaşif Dz. itly/sardinya

Birkaç gün önce bir arkadaşım Çanakkaleden Nisan ayının ilk haftasına online olarak aldı randevu. Ayrıca iptal edilen randevular sebebiyle, aldığınız randevuyu takip ederek daha erken tarihlere de çekebilirsiniz.

Şifreni aldıktan 1-2 gün sonrasına bile yer bulabilirsin.İptal eden olduğundan ben çoğu sınavıma istediğim gün yer buldum başarılar.

Geri