GOSS Sınavı nedir?

goss - gemiadamları online sınav sistemi. artık yeterliliğini yükseltmek için internetten online sınava giriyorsun.sınava girmeye hakkazanınca liman başkanlığında mail adresine şifre yollanıyor. ve o şifreyle siteye girip randevu alıyorsun sınavlar için. eğer kalırsan 1 ay beklemen gerekiyor randevu için. goc- gmdss opearator cert. geminin kalkması için 2 zabitte olması gerekiyor. onun sınavı ayrı. gemideli haberleşme cihazlarını kullanabilmek için. daha kolay iş bulmak için kesinlikle alınması gerekiyor.

Teşekkürler :) 11. Sınıfım ve ben nasıl çalışabilirim hangi kitaplar yardımcı olur bana dergiden bahsettiler ama tam olarak bilmiyorum yardımınızı bekliyorum...

Stajını yapmadan sınava girmeyeceksin zaten önce açık deniz stajını tamamlayacaksın,
12 ay , ardından GOSS sınavlarına gireceksin, gemide çalışırım diyorsan Akademi Denizciliğin sınavlar hakkında yayınları/kitapları mevcut,

Ayrıca sitemizde de GOSS sınavlarında çıkan sorular paylaşıldı giren arkadaşlar tarafından,
Ordan bakarak da çalışabilirsin.

Denizde Haberleşme sınavını gos. icin akademinin 1997-2007 ye bakmamız yeterli olucakmıdır bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Geri