GOSS Sınavına Giderken Götürülmesi Gereken Belgeler

goldenhar

Denizci
Denizci
arkadaşlar iyi akşamlar.

bu goss sınavlarına istediğimiz yerde girebiliyoruz diye iskenderun'a kalktım geldim. yarın sınavım var. Sınav giriş belgesi ve dekont dışında bir şey götürmek gerekiyor mu?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Sınava giriş belgen , dekontun ve kimlik belgen yeter. Şimdiden hayırlısı olsun. Sakın acele etme , sistem takılırsa da panik yapma , arada bir fotografını çekmek isteyecek mutlaka izin ver kameraya. Zaten ilk kez gireceğini söylersen sistemi anlatacaklar sana. Şimdiden başarılar.

Şimdiden başrılar. Hayırlısı olur inşallah. Sakın acele etme. Sistem donarsada sakın panik yapma kaybettiğin zaman kadar ek süre veriyorlar.

arkadslar bı sorum olacak bnde lımana basvurdum sıfremı beklıyorum kısmetse bende sınavlara gırıp ehlıyetıme kavuscam fakat 86 tl lık sınav harcını her dersın sınavına grmeden oncemı yatrcaz yoksa bır kez mı onceden gıren arkdaslar bılgılendırırse cok sevınırım sımdıden teskkr ederım selametle...

Harç Bir kez yatırılır.
Eğer kaldığın dersler olursa başvuru açılması için 2. dönem kaldığın dersleri verirken tekrar yatırıyorsun.

Bende sınava girmek için limana başvuracağım ama hangi belgeler ile limana gitmem gerektiğini bilmiyorum.yarsımcı olurmusunuz ?

basvuru yaparken ; okulunun stajını onayladıgına dair yazıyı, sağlık raporunun fotokobisini,ögrenim belgeni,hizmet belgelerini,2 tane fotograf,temiz kagıdı götürmen gerekiyor belki atalamış oldugum bişe wardır ama resmi sitesine bakarsan orada ne gerekio hepsi yazıo olması lazım

arkadaslar 4 gün sonra goss sınavı için randevu aldım ama sınava giriş belgemi nereden bulabilirim? yanımda olması gerekiyormuş diye okudum nasıl alacağım yardımcı olur musunuz

Geri