Goss Sınavına Giricem Ama Nasıl Yapıcağımı Bilmiyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan sweep
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

sweep

Küpeşteci
Denizci
merhaba arkadaşlar ben stajımı bitirdim.limanda onaylattım.şifrem geldi mail adresime 26 kasım 2012 tarihi ve 27 kasım 2012 tarihine sınav randevusu aldım bundan sonra ne yapmam gerekiyor?
bide sunu açıklıyım ben eskişehirde ikamet ediyorum.liman başkanlığım izmit. sınava ankara ulaştırma bakanlığında gireceğim. yardımlarınızı dört gözle bekliyorum tıkandım kaldım. şimdiden hepinize teşekkur ederim.

Liman başkanlığının neresi olursa olsun istediğin yerde sınava girebilirisin.Sınav zamanından 30 dk önce Ankaradaki Goss merkezinde ol,yanında sınava giriş belgen,banka dekontun ve nüfs cüzdanın olsun,bunun yanında hesaplama yapaiblmen için çok fonksiyonlu hesap makinası (bazı goss merkezlerinde veriliyormu ama kandini garantiye al) , kalem,silgi ve müsvette kağıt götür(bunuda veriyorlar ama yinede 2-3 yaprak beyaz a4 al).Sınav zamanı bilgisayara oturacaksın,kendi kullanıcı adı ve şifrenle sisteme giriş yaptıktan sonra,sınav yöneticisi sana kuralları anlatacak,sınavı başlatacak,birkaç ufak detay daha var ancak her sınavda sınav yöneticisi sana anlatacak anlamadığın birşey olursa yüksek sesl başta rahat rahat sor.Başarılar.

Geri