GOSS Sınavına Yetişemedim, Tekrar Randevu Alıcam

crazywind

Küpeşteci
Denizci
bugun kocaelı goss merkezınde 10,00 da baslayarak 3 oturum sınavım vardı.istanbuldan sabah erken saatde cıktım ve tren ıptalı munubus gecıkmesı v.s gıbı nedenlerle yolda kalarak gerı donmek zorunda kaldım .tum kamu kurumları 14,30 da iş cıkısı verdıgı ve kırmızı alarm sevıyesınde akom un tetıkte bekledıgı bır gunde sınava gıdemedıgımı yetkılı sahısı arayarak bıldırdım ..sahsın cevabı yenıden para yatır gir!!!..bumudur acaba cozum yada yardım ;??bu sınavlar tamamen tıcaret e yonelmıs ver para gır... ne guzel yaaaaaa...soyle yapsak acaba bellı bır para versek ehliyetlerı alsak !!!buda tıcaret!!olmazmı???

Geçmiş olsun öncelikle, Sınav saatinde orada olmakla yükümlüyüz.
ÖSS'de mazaretlerle sınav tekrarı yapamadığımız gibi GOSS için de aynısı geçerli.

Tekrardan randevu almak zorundasın.

Konuyu hortlatmak gibi olmasında bende yanlış randevu aldım ve giremedim 3 hakkımdan birtanesi yandı tamam. aynı sınava 1 hafta sonra randevu alabiliyor olmam lazım degilmi ama sistemde randevu alamıyorum calıstıgım dersten girmek istiyorum goss merkezi de aramadım henuz yani yarın parayı yatırsam pazartesiye aynı dersten randevu alamazmıyım tsk

Merhaba, harc yatirmadan evvel diger tüm derslerinizi verin. Eger baska dersten de kalırsanız tekrar harc yatirmaniza gerek kalmaz. Ikinci etap icin dilekce yazmalisiniz. Xxx tarihinde xxx sinava girmedigimden (+basarisiz oldugum derslerden dolayi) tekrar harç yatirmis bulunmaktayim makbuzu ektedir. Dilekçeden sonra girmediğiniz ders ve varsa kaldiginiz dersler de açılır. Bu dilekçeyi sinava girdiğiniz merkezde veya gosa merkezine fax ile dekontu da ekleyerek gönderiniz. Dilekcede tc kimlik isim soyisim adres telefon goss kullanıcı adı bulunsun.

Tsk ozaman yarin dilekce ve dekontu gondereyim giremedigimndersi actirip o dersi veriyim bolece digerlerine kafam rahat girerim

Geri