Goss Sınavlar

goss sınav iptali

ortaköydeki goss sınav sorumlusuyla konustum 29 una kadar butun sınavlar devam edecekmiş lakın bi çalışmadan ötürü 29 undan sonra ( süresi belli olmayan ) sınavların bir süre ertelenecegi söylendi onun haricinde herseyın kulaktan dolma bilgi oldugunu ve bi sıkıntının olmadıgını söylediler....

teşekkürler bende 29 undan sonra hiç oturum açılmadığını görünce gerçeklik payı olabileceğini düşünmüştüm.
bari uzun sürmese bu çalışma..... yeni yıla kalırmı acaba çalışma hiç bir fikir söylemedimi, sınav sorumlusu...

bende aynı bu şekilde sordum ama kendısinide bi bilgisi yokmus ve bana dediği aynı su sekilde '' 1 gunde surebılır 1 ayda 3 ayda '' ama inş. çok uzun surmez cok sıkıntıya gireriz...

1 günden bişey olmaz
1 ay sıkıntıya sokar
3 ay isyan çıkartır. :)
mesela benim belirli bir sürede bütün sınavlardan geçmem gerek 2 dersim kaldı 4 ay da vaktim var. yani bu süre zaman sayımında hesaba katılmamalı. katılırsa sadece ben değil benim gibi birçok kişide zor durumda kalır.
İnş. uzun sürmez tabiii.

gecen hafta istanbul liman baskanlıgına sordum bu konuyu.. yani böyle bir söylenti var dedim.. bana sistemin parasının odenmedigini bu sebeple sistemin gecici bir süre kapalı kalacagını soylediler.. yani herhangi bir degisiklik falan olmayacakmıs.. ne kadar kapalı kalır diye de sordum.. cok uzun sürmez cunku sistem bu sekilde kalacak ve eninde sonunda parası odenecek 1 bilemedin 2 hafta cevabını aldım.. arkadasların bilgisine

benim de duyumlarım en geç Aralık 15'te tekrar faaliyete geçeceği yönünde,bi tek Seyir kaldı bu yüzden sıkıntı çekmeyi ne ben ne de benim gibi nice Gemi Adamı çekmek istemez,Allah yardımcımız olsun..!!

ya zaten bunu iptal edip eski sisteme mi dönüş yapacaklar.bence bu aptallık geriye gidiştir.ha şu var goss sisteminde iyileştirme yapabilirler.ne bileyim sisteme girerken site güvenli değil uyarıları vermesi.kullanıcı menülerinin iyileştirilmesi gibi.ve en önemlisi bir dersten kalınca 1 ay gibi sıkıntılı bir süreçte beklemek zorunda kalmamamız...

Geri