Goss Sınavları Son Randevu Tarihi

yelkenci

Küpeşteci
Denizci
merhaba arkadaşlar goss sınavlarında son randevu tarihi 29 kasım 2012 bu tarihten sonrasına randevu müsteşarlıktan gelecek ikinci bir talimata kadar açılmayacak yeni sınav sistemi tek dersten kalanlar yada online sistemde dersi kalnlarla ilgili herhangi bir açıklama yok.

selametler

sitede yazmıyor dün goss sınavına girdim goss merkezinde ilan panosuna asmışlardı sordum görevli anlattı istersen goss randevu alma kısmından tüm salonların son randevu tarihlerini kontrol edebilirsin zaten sistem değişikliği kesinleşmişti..

yeni yönetmelikte yılda üç kez yazılı sınav şeklinde yapılacağı yazıyor fakat hemen bu maddeden sonra idare sınav şeklini değiştirebilir gibi bir ibare var bu yüzden netlik kazanan birşey yok.

Selamın aleyküm , çok iyi bir konuya değindiniz. Peki şimdi n'olacak şifre daha bugün geldi elime. . . Biz nasıl müracaat edeceğiz. Şimdi kontrol ettim , 29'undan sonra oturum açılmamış diyor. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Saygılar.

arkadaşlar siz sınava limandan başvuru yaptığınız anda sınav hakkını kazanmış olursunuz zaten.daha sonra sizi başka sınava tabii tutma hakkı yoktur.ya da başvuruyu almaması lazım.bugün ben de bir duyum aldım iptal olmayacak diyorlar.her kafadan bir ses çıkıyor.sıktı bu mesele...

sınav merkezlerindeki listeler gece yarısı kesinleşir aldığın randevuyu sınavdan birgün önceki gece yarısına kadar değiştirme hakkın var gece yarısına yakın saatte bakarsan bulunduğun bölgede boş yer bulabilirsin şu an için sadece 29 una kadar randevu alabilirsin.

ya tamam haklısın da bugün bizim kursun müdürü yeni seçilen gasm başkanıyla toplantı yapmışlar.sınavlar iptal değil sadece goss merkezi ankaraya taşınacak ve randevülerdeki aksamalar ondan olacak demiş.goss un internet sitesinde 20 aralığa kadar sınavlar görünüyor ama oturum açılmadı yazıyor.

bu nedır arkadas cocuk oyuncagına cevırdıler ıyıce bu işi gıt 2013 de ne degıstırırsen degıstır ne alaka kasımda sıstemı kapatıyorsunuz ne ptt ıse benım toefl da 2 aydır gelmedı aksı gıbı gelde delırme

arkadaşlar bende bu dedikoduları duydugum icin ortaköy goss merkezini aradım sistemde degişiklik yok aynı şekilde aralıkdada sınavlar olcak dediler.hatta nekadar daha hakkım kaldıgını bile sölediler.sadece goss merkezi taşıncak dediler sistem aynı dediler bu sabah konuştum onların yalancısıyım...

Zaten sistemin Kasım ayında değişmesi saçma olurdu....Bi sistem geliyorsa yılbaşından sonra olur yani ....sınavı kalan var daha hala müraacatı olanlar var yani !!...

hepsine lanet olsun..yapacakları işe de yönetecekleri sisteme de..baştan aşağı kokuşmuş arızalı hastalıklı bir yönetim ve her tip yolsuzluğa açık mide bulandırıcı bir sistem..aklıma gelenleri bir yazsam da keşke işe yarasa..

arkadaşlar goss sınav sistemini değiştirmeyi düşünüyordu o yüzden aralık ayı için oturumlar açılmamıştı. ama vazgeçmişler sadece goss un alt yapısında bazı değişiklikler olacakmış. Aralık ayı oturumları geçde olsa açılacakmış. Bugün sınava girdim goss merkezinde ordan söylediler...

Geri