GOSS Sınavlarında Son Durum?

sen onu bırak ankara gemıadamları servısını arıyorsun 10 dakıka bır Allahın kulu telefonu acmıyor iyice su koyverdıler !!! ne hallere düştük yazıklar olsun!!

orda bilal diye birisi var herseyi biliyor, tuzukte yazmayipta aciklamayi hicbiryerden alamamistim ve malesef koca turkiyede birtek bilal cevap verdi. eeee birde simdi bu degisikler de olunca hersey bomb.k oldu:(! sonumuz hayrola...

Allah cezanızı versin insanda söylenecek laf kalmadı 1 ocak ta başlicak dediler halen daha ses soluk yok siteye giriyosun oturum açılmamış yazıyo limanı arıyosun telefonlara çıkmıyolar yazıklar olsun böyle sisteme bizden aldığınız paralar haram zıkkım olsun size

Kul hakkı varsa onu haram ediyorum,hepsinden misliyle çıksın hem bu dünyada hem öteki dünyada kimin vebali/veballeri varsa hepsini haram ediyorum.

Bu nedir arkadaş,Kasım ayında herkes limana sormasına rağmen kimseye birşey demeyip,aralığa girmeden 1 gün önce kapattık oldu bitti diyorsun,milleti bu hareketin bile mağdur ediyor,Aralıkta kapanacağını bilen kişi kendini ona göre ayarlar,hadi babanızın çiftliği sanki kapattınız,e 1 ocakta açılacak diyorsun ve halen kapalı,bu nedir arkadaş babanızın çiftliği değil işinizi yapın aldığınız parayı hak edeceksiniz,milleti mağdur etmeye hakkınız yok,yazıklar olsun.

bende bugun konustum telefonlar ortaköy gasm ile bizde beklemedegiz halen bir haber gelmedigini soylediler yarın ankarayı arıyacam..bilginize arkadaşlar.

arkadaşlar gecen 1 aydan fazla sure herkezın aleyhıne oldu bu yuzden istanbul goss merkezını arayıp gecen sure ıcın ıtıraz edın istanbull goss merkezınde arayıp ıtıraz edenlerın bır lıstesı tutuluyor ve sadece ıtıraz edenlerın ısmı gasm baskanlıgına bıldırılıcek dedı telefondakı arkadas ne kadar fazla aradasımız ıtıraz ederse okadar ıy olur dusuncesındeyım sonucta herkezın vaktınden 1 ay bır sure kayboldu...

Sorular degismis ve calistigimiz kitap ve bilgisayar sisteminin yarari olmuyor
Herkeze kolay gelsin calismak icin farkli kaynak kitap bilenler varsa paylasimi icin simdiden tesekkurler

arkadaşlar bugün ilk sınav gününde seyir sınavına girdim. sorularda ve sistemde hiçbi değişiklik yok. eski tas eski hamam. hiç panik yapmayın. sadece bizi bekletmekmiş mesele. sülalelerine sövdüm

sistem de bi değişiklik yok ama belki yeni soru girişi olmuş olabilir. sistemde yeni olarak şöyle bi durum var oda 3 hafta durumu bazı merkezler 3 hafta sonra sistemin tekrar kapatılacağı yönünde yorum yapıyorlar ama bazı merkezler 3 haftanın sistemin yenilenme süresi olduğunu söylüyor. bunun anlamı artık kalırsanız ki kalmayın tekrar 3 hafta sonra sınava girebileceksiniz yani 1 ay kardasınız.

canakkale salonda dün yat kaptanı seyir dersinden 5.ci kere kaldım önümüzdeki ay 6.cıya girecem insallah.aldığım notlar:35-45-35-45-35-?bu nasıl bir iş ben cözemedim.uzak yola giren genc bir arkadas vardı salonda 4.kez girmis 55 le 4.kez kalmıs.cocuk solandan cıkamadı aglamaktan.bize bu sıkıntıları cektiren insanlara hakkımı helal etmıyorum.verdiğimiz paralar zehir zıkkım olsun.

Geri