Goss Sistem Hatası

lightwave

Küpeşteci
Denizci
27 ağustos 2012 ortaköyde saat 10 randevusunda sınava girenler, fotograf çekme ekranında donma problemi yaşadılar,

problem söyle gelişti;

ilk soruya cevap verdiğiniz anda karşınıza çıkan fotoğraf çekme ekranı siyah çıkmakta evet-hayır hiç bir buton görünmemekte, bu ekranıda kapatamadığınızdan dolayı soru cevaplama olanağınız olmuyordu.

ufak bi müdahale ile sorunu çözdüm,

fotoğraf çekme penceresenin üzerine sağ tıklayıp, yenile dediğinizde tekrar sorular karşımıza geldi fakat yine ilk cevap verdiğmizde yeniden siyah fotoğraf çekme ekranı geldi bu işlemi 20 kez tekrarlayarak sınavı tamamladım.

eğer başınıza gelirse panik yapmayın.

Direk sınav yöneticisinin eline bilgisayarı vermek ve zabıt tutturmak gerekir.
Yapılan Sınavda başarılı olamayabilirdiniz de, bunu düşünüp zabıt tutturmak en iyisi olacaktır.
Sınav anında tespit ettirmediğiniz için de sınav sonucunda böyle bir itiraz hakkınız doğmayacaktı.
Sağlıklı çalışmayan bir sistemde hayati sınavlar vermek ne derece mantıklı bilemiyorum.

sınav salonundaki çoğu bilgisayarlarda bu problem vardı,

salon yetkilisi ilgili firmayı aradı fakat sınav süreleri başladığından ve ilerlediğinden oturup donmuş bilgisayarda sınav süresinin bitmesini bekleyeceğimize bu çözümü gösterdim.
Salon yetkiliside diğer sınava girenlere gösterdi, sınavdan başarısız olanlar itiraz ederlerse sanıyorum bişeyler olabilir şahsen ben girdiğim sınavdan geçtim fakat sınav içinde resim çektimediğimden dolayı herhangi bir problem olur mu bilmiyorum sonuçta bilgisayarlardaki kameraların yanında sınav salonundada kamera var.

Geri