GOSS Sistemi AÇILDI

öğrendiğim kadarıyla malum süreçte itiraz edilen sorular,eksik bilgi vs olan sorular incelenmiş ve bu sorular kaldırılmış yada yerlerine yeni sorular konulmuş.tabi yapılan işlemlerde goss sınav merkezlerine bilgi verilmiyor.bu sadece goss sınav merkezinden almış olduğum bir duyumdur.kesin bilgim yok.

arkadaşlar gecen 1 aydan fazla sure herkezın aleyhıne oldu bu yuzden istanbul goss merkezını arayıp gecen sure ıcın ıtıraz edın istanbull goss merkezınde arayıp ıtıraz edenlerın bır lıstesı tutuluyor ve sadece ıtıraz edenlerın ısmı gasm baskanlıgına bıldırılıcek dedı telefondakı arkadas ne kadar fazla aradasımız ıtıraz ederse okadar ıy olur dusuncesındeyım sonucta herkezın vaktınden 1 ay bır sure kayboldu...

Geçen hafta perşembe başvurdum, pazartesi günü şifremi gönderdiler mailime.

anladım bu antalya lımanı da bı alem bana su an goss basvuru kabul etmıyor evraklarını pazartesı yollarız demıslerdı bende ancak gelır dıye beklıyordum neyse yarın bı arayayım ankarayı o zaman,bugun aradım aradım gemıadamlarında telefonu açan yok birde maaş verıyorlar sunlara ya gelde delırme,benım uzakyol ıcın sızın hangı ehlıyet hangı lımandı bu arada

anladım bu antalya lımanı da bı alem bana su an goss basvuru kabul etmıyor evraklarını pazartesı yollarız demıslerdı bende ancak gelır dıye beklıyordum neyse yarın bı arayayım ankarayı o zaman,bugun aradım aradım gemıadamlarında telefonu açan yok birde maaş verıyorlar sunlara ya gelde delırme,benım uzakyol ıcın sızın hangı ehlıyet hangı lımandı bu arada

Uzakyol için benim de, İstanbul Liman'ı. Bana da 10-15 güne gelir demişlerdi ama 2 günde geldi.

Geri