Goss Sistemi Neden Acılmıyor

altuntashh

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar 3 gündür randevu almak icin siteye girmek istiyorum ama giremiyorum sorun nedir acaba bilen bir arkadaş varsa bizi aydınlatsın lütfen

daha uzun süre gözükmeye bilirde daha taşınacak yer bile bulamadılar kocaelini kollayın arkadaşlar ortaköy bu ayda acılmaya bilir yanı blkıde 3.ayın ortalarına dgru ancacnku binanın bulunup sistemin taşınması ohoooo

arkadaşlar iyi günler.Burada ki link i kopyala yapıştır yaptıgım halde site hata veriyorum. yarın kı sınavı da iptal ettirmem lazım. ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz acaba

Arkadaşlar ben ne yaparsam yapıym girmiyor.. Kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum ama sonra Runtime Error diyor sayfa açılmıyor bütün browserlerde denedim lütfen yardım edin 12 ye kadar halletmem lazım..

24:00 e kadar giremezsek yarın sabah sınav merkezine gidip durumu anlatsak kabul ederler mi acaba? yarın ki sınavdan muaf olabilir miyiz ki?

aynı sıkıntı bende de var kaldı 30 dk sisteme giriş yapamazsam yarın körü körüne sınava giricem. muhtemelende çakıcam. bu nasıl bi sistem hatasıdır böyle iş mi olur.

Geri