GOSS Uzakyol Vardiya Zabiti Not Baremleri

• Konuyu açan Konuyu açan Buğra
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

Buğra

Denizci
Denizci
Arkadaşlar merhaba. Uzak yol vardiya zabitliği için önümüzdeki günlerde sınava girmeyi düşünüyorum , öncelikle üç dersi ( ingilizce , gemi inşa , hukuk ) vize haftasından hemen sonra gideceğim için bu kolay derslerle başlamak istedim. Sınava girmişlerin görüşlerini almak istedim. Bu sıralama iyi midir ? Okul bitmeden ehliyeti almak istiyorum , acele mi ediyorum diye soruyorum kendime ama ne kadar erken alırsam o kadar lehime olur diye düşünmekteyim.

2. bir sorum da bazı derslerde ( gemi inşa , gemicilik , hukuk derslerinde ) geçme notu 60 yazıyor . Uzakyol vardiya zabitliği için de geçme notu 60 mıdır ? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler , Saygılar.

1- Tabi ehliyetini ne kadar erken alırsan o kadar iyidir,
Zorlanacağın 2 dersi biri başta ve biri sonda olmak üzere ayırırsan kolay olanları aradaki günlerde bitirebilirsin.
2- Derse göre geçme notu farklıdır.

Seyir - 70
Vardiya Standartları - 70
Gemi Stabilitesi - 60
Denizde Haberleşme - 70
Gemicilik ve Gemi Manevrası - 60
Deniz Hukuku - 60
Denizcilik İngilizcesi - 70

Çok teşekkür ederim. Zor diye tabir edebileceğimiz seyir dışında vardiya standartları olabilir diye düşünüyorum. Şuan için 29'una kadar oturum olduğundan ve önümüzün vize haftası olması hasebiyle kolay üç tane ile başlamayı düşünüyorum. Not baremi için de ayrıca teşekkür ederim.

Saygılar.

Geri