GOSS Zaman Uyarısı İle İlgili

• Konuyu açan Konuyu açan begde
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

begde

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar buradan sizinle dun girdigim sinavda basimda gelen bir olayi paylasmak istedim. giren arkadaslar
bilirler sorulari cozerken yukarida bir zaman hatti ilerler ve rengi beyazdan kirmiziya doner. burda zamani da gosterir. bize gozetmen tarafindan sinav oncesi bu saatte herhangi bir hata olabilecegi yonunde uyari yapilmamis aksine zamani buradan takip edebilecegimiz ogutlenmisti. sinavda iki problem sorusu ile ugrasirken zamani takip ediyordum ve bir problemin cevabini isaretleyecegim sirada ekrandaki saate gore 5 dakikalik zamanim oldugu gorunuyordu. fakat isaretledigim anda aniden saat ileri atladi ve suremin doldugu ve cevabimin sayilmadigi uyarisi cikarak seinavdan kendi kendine cikis yapti. gozetmene itiraz ettigimde ise sistemin yavas calistigi icin bole hatalar oldugunu. duvar saatine gore zaten 40 dakika gectigini soyledi. sonuc olarak iki soruya cevap veremedim arkadaslar. 10 puan yani az degil.
bu hususa dikkat etmenizi tavsiye ederim. bir dahaki sinava sanirim kronometre ile girecegim.

Baştan uyarsaymış; "Oradaki saate güvenme duvardakinden takip et." diye.
Milletin zamanını çalmasaymış ardından kötü söz de duymasaymış iyiymiş ama..

İşte böyle memurlar yüzünden vatandaşın cebinde kalan 3 kuruş da, evde dinleneceği 1 saatte çöpe gidiyor.

Kapıyı çarpıp söylenerek gitmekten başka elden birşey gelmiyor ne yazıkki,

* Taksit taksit iş anlatan, şimdi git sonra gel diyen tüm zihniyetin,
* Ojesi, Sigarasıydı diyerek vatandaşı bekleten,
* Öyle yapmasaydın böyle yapsaydın diye iş işten geçince ahkam kesen,

Ne kadar memur veya memur zihniyetli varsa;
Verdiğim 0,1 kuruş vergi boğazında kalsın yutkunamasın diyerek çok içten temennilerimi iletiyorum.

ordaki memurun hatasi buyuk tabiki. fakat bu olay sistemle ilgili de buyuk bir sikinti bence. baska yasayan arkadas oldu mu gercekten merak ediyorum.

Geri