Güverte Stajeri Gemici Olabilirmi

kaptan ilyas

Küpeşteci
Denizci
güverte stajeri ehliyetim var . usta gemici yada gemici olarak çalışabilirmiyim bu ehliyetle... staj yeri bulmakda çok zorlanıyorum

yani bir gemide gemici olarak çalışmam için illede gemiadamı cüzdanımda gemici mi yazması lazım ?

iyi forumlar

gemici olarak çıkabilirsin.ben usta gemicilik yapmıştım stajer kağıdıyla.tabi gemiden ayrılıp personel listesi cikarirken g. stajeri yazmali yoksa stajin kabul olmayabilir

gemicilik yapabilirsin, ıkınci geminde u.gemicilik yapabilirsın(cunki u.gemici için cankurtaran araçlarını kullanma istiyor). bende gemici olarak yapmıştım hem iş bulma şasın artıyor hemde para kazanıyorsun. ama tavsiyem bir kontrat stajer çıkmaya bak.

gemicilik yapabilirsin, ıkınci geminde u.gemicilik yapabilirsın(cunki u.gemici için cankurtaran araçlarını kullanma istiyor). bende gemici olarak yapmıştım hem iş bulma şasın artıyor hemde para kazanıyorsun. ama tavsiyem bir kontrat stajer çıkmaya bak.

teşekkürler bilgi için .. yaklasık 1 aydır staj arıyorum .. firmalar pek sıcak bakmıyor . dedım gmici olarak cıkayım yoksa kurtılamıcam bu staj işinden

iyi geceler .. saolun

O süreç nasıl işliyo ya, benim cüzdanımda da güverte stajeri yazıyor, bende staj yapmk istiyorum, ama şirketler... Oralı bile olmuyo

Geri