Hay Shipping Hakkında ?

• Konuyu açan Konuyu açan datmar
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
pek ıyı seyler duymamıstım maaş konusunda ,anket sıtesı var denızcılık fırmalarıyla ılgılı bır sayfa google dan bulursun kapan kuzu mu neydı su an havaalanında oldugumdan detay yazamıyorum ordan yorumlara da bakabılıyorsunuz

cok araştırdım ama öle fazla birşey bulamadım.sizin dediginiz siteyide bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. aradılar şirket kartal soganlıkda dedi nette bakıyom adres farklı acık adres yok. aradıkları numarayı arıyorum cvp veren yok anlamadım valla.

hocam arkadasımın tanıdıgı kaptan calısmıs para vermıyor dedı acıkcası senın bılecegın sey ben bulasmadım zamanında aradılar zaten kara lıstedekı fırmalara bak anlarsın,google a kaptan şeref kuzu yaz anket kısmı olması lazım ordan bul fırmayı yada bu ve dıger forumda sırketler bölümünden arastır ıste dıyecegım bu

stajyer olarak cıkıcaktım turgut reis ti geminin adı kaptan hariç elemanalrı gürcü ve filipinli maaş konusunu bilemıyorum ama cogu gemisi yabancı bayrak oldugu için otomatik olarak sigortalıda olamıyosun o yüzden cıkmadım ama gemileri büyüktür yani

Geri