Hazırlık Okucak Arkadaşlar Buraya

tansel

Küpeşteci
Denizci
Şimdi arkadaşlar hazırlık okucaz coğumuz bunu biliyorum ama hazırlığı maçka da okucakmışız.Zannedersim o tarafta yurt felan yok bu yüzden ev tutma hikayesine girebilir.Kimler ev tutmayı düşünüyor?? Yada yurt felan napıcaz konusalım önemli bi konu!

tanselim ayarlarız ortak istanbula bi gidelimde ilk seneden eve cıkmayalım tökezleriz bence yurt da kalalım ilk sne istanbul bana yabancı daha tanışmam lazım :D

Mülakatta bize denk geldiyseniz " efendi gibi d kurundan hazırlığımı okur evimide tutarım arkadaş" sözcklerini duymuşsunuzdur.Bunu söyleyen yaklaşık 10 kişiyiz.Ev tutmak problem olmaz yani.Böyle bir isteğiniz varsa bana ulaşmanız dileğiyle

bu A B C sınıfları hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar? bunların okulda kalma süreleri aynı mı? günlük olarak mı fark edio (günde 5 saat ders fln) yoksa aylık mı fark edio(3 ayda bitirme)? Şimdiden verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ben uğur bu sene hazırlıkta olanlardanım, az bir zaman kaldı, eve çıkmayı düşünüyorumda tek başıma biraz zor olcak gibi duruyor, başka düşünen varsa "acil" bana ulaşabilirse çok iyi olur.. diğer arkadaşlarlada tanışmak isterim msn : ugurevin_666@hotmail.com (666 ilkokul numaramdı başka yerlere çekilmesin :))

beyler itünün meşur vadi yurtları vardır oraya gidin yada okulun hemen arkasında abdi ipekçi ddevlet yurdu var orada uykucular için gayet ideal ama hazırlığın keyfini çıkarın tuzlada sudan çıkmış balığa dönersiniz

Geri