Hiç Güvenilir Gemi şirketi Yokmu

5dmercan

Küpeşteci
Denizci
gerek forumda gerekse diğer forum ve sözlüklerde şuana kadar hiç güvenilir bir yere rastlamadım rotadan zirveden arıyorlar konuşuyorum internette böyle diyorlar diyorum size iş bulacağımıza dair sözleşme imzalıycaz diyorlar fakat okuduklarıma göre bu da yalandan ibaret yaşım daha genç ileriye dönük birikim yapmak istiyorum eğer 2 bin lira veriyorlarsa kimse bu cefayı çekmez zaten güvenilir bildiğiniz şirket varsa lütfen söyleyin onlara başvuralım

Güvenilir şirketler tecrübeli gemi adamları ile çalışırlar diğerleri zaten gemilerini filipinli, hintli, azeri, gürcü çalışanlarla doldurdu. Ucuz insan gücüne yöneldiler. Hintli 4. kaptan çalıştıran Türk firması var. Hal böyleyken bu işe para için girmek girince kalabilmek oldukça zorlaştı. Pazarlamacılık gibi oldu artık rekabet var. Atanamayan öğretmen gibi, gemi bulamayan kaptan var artık.

anladım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim fakat insanları bilinçlendirmek lazım herkes bu hayallerle çıkıyor yola bunun yanında şirketler o kadar uçuk hayaller vaat ediyor ki gerçekten inandırıcı oluyorlar sahtekarlıklarını başarılı bir şekilde devam ettiriyorlar

Geri