Horizon Denizcilik Hakkında Bilgi?

maaşlar:

kpt-baş müh 7400, 2.ler 5700, 3.ler 3200, 4.ler 2800 usd, 3.ve4.ler 6ya 1 diğerleri her şey içinde

kumanya ortalama
personel çok iyidir

gemiden ayrılışlarda zaman zaman sıkıntı olur, çok uzatabiliyorlar özellikle 2.leri

bir de maaşlar bir ay geç yatıyor son zamanlarda düzenli ödemesi olanlar için sorun olabilir.

1 ay geç yatırılması hakkında iyiymiş diye yorum yapmışın ücretler tatminkar edici ama 1 ay geç alınabilmesi doğal olarakmı karşılanıyo?

ben 2 ay staj yaptım ve gördüğüm kadarıyla aktarmak istiyorum;personel olarak çok iyi bir firma.limanlar genelde uzun oluyor istediğiniz gibi gezebiliyorsunuz.kumanya mükemmel diyemem ama çok tatmin ediciydi,et yemediğimiz bir akşam yemeği yoktu.vardiyanız dışında ek olarak çok nadir çalışıyorsunuz.maaş olarak ben hiçbir sıkıntı duymadım,zabitlerim de günü gününe maaşlarının yattıklarını söylüyorlardı

çok kaliteli firma kumanya çok iyi maaş sıkıntısı hiç yok gibi bazen gecikebiliyor,özellikle personeli çok personel departmanı harika çalışıyor,şu an gemilerini satıyor fakat bu piyasadan çekilmek için değil.yeni gemiler alarak piyasada büyük bir filo haline gelecekler.bence çok iyi firma

Geri