Intibak Icin Istenen Belgeler

atakan_1453

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar, yakin zamanda yeterliligini yukselten varmi?
malum tuzlada oturuyorum liman baskanligi bana uzak, git gel yapmiyim diye onceden evraklari tamamlayip oyle gideyim istiyorum. gecen cuma goss basari belgem limana ulasti,
3 ay once dosyamda cogu evragi hazirlayip vermistim sonra goss sinavlarina girdim.
simdi extradan hangi belgeleri istiyorlar?

arkadaslar, yakin zamanda yeterliligini yukselten varmi?
malum tuzlada oturuyorum liman baskanligi bana uzak, git gel yapmiyim diye onceden evraklari tamamlayip oyle gideyim istiyorum. gecen cuma goss basari belgem limana ulasti,
3 ay once dosyamda cogu evragi hazirlayip vermistim sonra goss sinavlarina girdim.
simdi extradan hangi belgeleri istiyorlar?

istanbul liman baskanlıgından gemı adamları servısınden 0212 249 21 97 dahılı 1122 ara.. ordan sana yardımcı olurlar arkadasım..

Bu arada tebrık ederım.. hayırlı olsun terfın.. hangı kagıdı aldın..

uzakyol 1.zbt
bugun gittim bi evrak istemediler zaten basvuru yaptigimda dosyamda olan butun evraklar yeterli dediler.
79 tl yeterlilik + 14.40 islem harci yatirdim okadar, cuzdanda eve geliyormus.
insallah goss ye giren butun arkadaslar bu sacma sinav sisteminden biran once kurtulursunuz.

Arkadaşım hayırlı olsun. Bende bu hafta bitirdim sınavları sana bişey danışmak istedim başarı belgenin istanbul limana ulaşıp ulaşmadığını nasıl takip veya kontrol ettin? Belge çıkarma sürecini hızlandırmam gerekiyorda Goss başarı belgesi ne zaman limana ulaşır acaba?

Geri