Iskenderun Shipping Güncelleme

canKaraca

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar selamlar ..konu daha önce açılmış fakat tarihi oldukça eski . İskenderun denizcilige uyvz olarak gidicem .. yapılan biton yorum kafamı karıştırdı ... kulaktan dolma bilgi ile değilde , kesin bilgilerle şirket hakkında yorumlarınızı istiyorum . Teşekkürler

yakınz zamanda ınen bı 3. ıle konusmustum illalah etmıs parasını alamamaktan,sövüp sapanlıyordu en son ıtf le zorla almıs inmiş

O olayı internetten okudum .. Sonra bikaç kişiye sordum maaş geç yatar ama içeride kalmaz dediler .. itf lik durum olduysa sıkıntılı aslında gitmemek lazım gibi duruyor

bence hıc bulaşma kardesım kendıne yazık edersın hadı uzak sefer olmasa git dene olmadı atla in dıcem ama gıttıkden sonra o gemılerden kontrat bıtmeden cekmezler

Yorum için teşekkürler ... ben ilk zabitlik olduğu için denicem gibi geliyor ..gidersem tecrübeleri buraya yazarım[/QUOTE

Merhaba endofseapassage.. Oncelikle hakkında en hayırlısını dilerim. İskenderun Denizcilik hakkında bir bilgim yok ancak göz göre göre maasını doğru dürüst alamayacagın hele ki ITF oldugu soylendiği bir firmaya ozellikle vurgulayarak soyluyorum sahsi düşüncem ilk zabitliğin dahi olsa gitme derim.. Bu değerli forumun amacı da zaten burada bildiklerimizi deneyimlerimizi paylaşıp doğru olanı yapmak.. Bile bile yanlıs olana yönelmek olmamalı.. Zamanına ve verdiğin emeğe yazık olur...

Geri