İTÜ Denizcilik DUİM(ingilizce)

mert94

Denizci
Denizci
Merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve 2 senedir hedefim olan itü denizcilik duim(ingilizce) bölümüne fazla fazla yetecek bir puan aldım geçen sene yerleşenlerin başarı sıralarına göre.

Size ufak tefek bazı sorularım var zahmet olmazsa şu denizci aday adayı kardeşinize yardım ederseniz çok memnun olurum :)

Öncelikle şu gemi adamı olur raporunda sormak istediğim şey, ben askeri lise sınavına da girmiştim ve tam olarak olmasa da hafif düz tabanlığa yatkınlık var dediler. Sorun teşkil eder mi? Ve genel olarak nelere bakıyorlar sağlık raporunda özet geçerseniz çok memnun olurum, korkmam gerekiyor mu acaba? Bedeni yeterlilikte sorun olmaz diye düşünüyorum ama boyum 1.71 kilom 58. bunda bir sorun olur mu acaba? Son olarak da Allah korusun geçemedim hemen altındaki duim olmayan puanım yeten ilk tercihe herhangi bir uğraş vermeden direkt kaydoluyorum değil mi?

Sorularım bu kadar, cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim :)

bende bu sene %100 ingilizceye giricem inşallah:D senin gibi geçen sene puanlarına göre oldukça fazla bi puan yaptım. okulda görüşürüz umarım :D düz tabanlık durumun ne durumda ilerlemiş bence buna bağlı.dediğin gibi elenirsen de alttaki tercihine yönlendiriliyosun o olmazsa yine bi alttaki diye gidiyor. ( baya bi araştırdım da bu olayları :D )

düz tabanlığa bakılmıyor dedi okuyanlardan biri ama yine de sormak istedim. görüşürüz o zaman :) yakana kırmızı bir gül tak tanıyayım seni :))

Ayrıca sorularıma hala deneyimli birinden cevap bekliyorum :)

bu tercih kılavuzunda mülakatı kazanamayanlar bi alttaki tercihine yerleştirilir diye birşeyler yazmıyor mülakatta kalırsak ne olcak bilgisi olan var mı ?

renk körü değilsen ve ordakilerle dalga gecmezsen elenmezsin..:D yalniz ne derlerse yap,kendi fikrin arka planda olsun özellikle sözlü mülakatta;olabildiğince ciddi olmaya çalış ve sert dur..disiplinli görün..

Disiplini severim ve askeri lise mülakatından da ne denilirse yapılması gerektiğini öğrendim. Ayrıca teşekkür ederim mare ve Barış :)

Geri