İTÜ Duim ( Ingilizce ) Yardım?

mert94

Denizci
Denizci
Arkadaşlar merhaba 2.5 senedir istedim İTÜ duim(ingilizce) bölümüne fazla fazla yetecek bir puan yaptım fakat , konuştuğum bazı türkçesinden mezun olan arkadaşlar ingilizcesi zor , çok kasman gerekir, Türkçe'sini rahat bitirirsin dediler. Kafam çok karıştı gerçekten. Türkçesine doğru kaymaya başladım açıkçası. Tercihler 3 ağustosta bitiyor, yardımlarınızı bekliyorum gerçekten. Ayrıca İngilizcem pek iyi de sayılmaz. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

@Ayrıca İngilizce ve Türkçe okumanın bir farkı var mı arkadaşlar iş bulma açısından ? Türkçesi de yüzde 30 İngilizceymiş sanırım ?

Hiçbir farkı olmaz, alacağın aynı diplomadır.
%100 ingilizcenin sana elbet katkısı olur ancak ingilizcene pek güvenmiyorsan %30 ingilizceyi seçmelisin.
Başarılar

Peki %30 ingilizcede okulu bitirince ingilizcemiz iyi oluyor mu? Ders veriliyor mu yani okulda ayrıca ingilizce ? Yoksa kendi çabalarımızla mı öğreniyoruz ? Çünkü derslerin 3te 1i ingilizce o zaman anladığım kadarıyla?

İngilizce dersi sabittir, hazırlıkta öğrenebildiğin kadar yada alt yapın kadardır.
%100 ingilizce demek tüm dersler ingilizce anlatılır demektir.
Eğer tamamen ingilizce dilinde dersleri anlayamayacaksan %30 ingilizce seçmelisin.

Geri