Itü DUIM Irregular

kaptan1992

Küpeşteci
Denizci
denizcilik fakültesinde irregular olmak nasıldır kaç kredi seçebiliyoruz en fazla. hangi dersleri seçmemi önerirsiniz güverte bölümündeyim

bizim okuldaysan (itü) çok çok bi faydası olmaz irregular olmanın.. okulu yarım dönem erken bitirmen neredeyse mümkün değil.. ders programı nedeniyle bazı dersler sadece ilk dönem bazılar da sadece 2. dönem de veriliyo. üstelik bazı ilk dönem derslerini almadan 2. dönemkileri alamıyosun. benim zamanımda böyleydi en azından.. ama yapman gereken şeyi direk söylüyorum, okula git abilerinden irregular olanlar vardır onlara sor, irregular olmayanlar da sana tavsiyelerde bulunur... okula başladığında hatta okulda bi kaç yılın geçince bunun faydasını o zaman göreceksin..
şimdiden hayırlı olsun...

İngilizce hazırlık sınavını geçip fakülteye geçme hakkı kazandım fakat hangi dersleri seçmem ve nasıl bir yol izlemem konusunda fazla bir fikrim yok üst sınıflardan bir büyüğümüz çizmem gereken yol konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ocakta profu verip irregular olursam yarım dönem tuzladaki yurtta kalabilir miyim? Sıkıntı çıkartılar mı? bilgi verirseniz sevinirim.

Geri