İTÜ DUİM Kazananlar 2014-2015

ahmetyigit0

Küpeşteci
Denizci
Merhaba arkadaşlar...Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum :) Sormak istediğimiz sorular,sorunlar ,tanışma vesaire bu başlık altından devam edelim. Ben de bu sene kazandım 2. tercihimdi İtü Duim mutluyum :)

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ÖN KAYITLARI

2014 ÖSYS sonuçlarına göre, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi’ne, girmeye hak kazanan öğrencilerin Ön Kayıtları 25-26 Ağustos 2014 tarihlerinde İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde, kesin kayıtlar ise İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 03 Eylül 2014 Çarşamba günü 15:00 - 16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Ön Kayıtlar esnasında Beden Yeterliliği, Mülakat ve Yüzme sınavları yapılacaktır.

Ön Kayıtlarını yaptıracak öğrenciler, “İ.T.Ü.Denizcilik Fakültesi Tuzla/İST.” adresine T.C.Nüfus Cüzdanı, 2 resim, erkek aday öğrenciler için şort ve bone, kız aday öğrenciler için mayo ve bone getireceklerdir.
Belirtilen tarihlerin dışında başvuranların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

ÖN KAYIT GÜNÜ YAPILACAK İŞLEMLER
1-Ön Kayıt mülakat formu doldurulması
2-Ön Sağlık Muayenesi Komisyonu
3-Beden Yeterliliği Sınav Komisyonu
4-Mülakat Sınav Komisyonu
5-Yüzme
6-Sonuç bildirimi
7-“Gemi Adamı Olur” Sağlık Raporu ile bilgilendirme

NOT: Ön Kayıt saat 08.30da başlayacağından erken gelinmesi rica olunur.

ADRES: İTÜ Denizcilik Fakültesi 34940 Tuzla/İSTANBUL
0 216 446 48 50 Öğrenci Bürosu
0 216 395 10 64 Santral

İlk tercihin neydi peki

Hacettepe bilgisayar muhendisligi :)

saçınızı ve sakalınızı kestirip gelmenizi öneririm yolluyorlar kestirmeye yoksa.yanınızda mayo getirin kot pantalon giyin şortla gelmeyin gene yolluyorlar.erken gelin erken sıra alın mülakatta sonra çok beklemeyin.hayırlı olsun :)

Mülakatlarda normalde 2 gün veriyorlar. Bu sene ne yaptılar bilmiyorum ama 2 sene önce ben girerken öyleydi. İlk gün gelmiştim. Sabah 9 gibi alımlar başlıyordu. Kapıda isim veriyorduk. 20 şerli gruplar halinde alıyorlardı. Ben Avcılar tarafından gelmiştim o gün. Saat 9:30 gibi vardım. Son grupla girdim. Ancak mülakata girene kadar sağlık raporumu hallettim. Özel hastaneler okulun içine araç sokuyorlar. O araçlar ile hastaneye gidip birkaç saate işinizi halledip dönmeniz mümkün. İlk gün işinizi halledemezseniz bile ikinci gün halledebilirsiniz. Oldukçada boş oluyor.

merhaba. bende bu sene duim kazandım itü de. bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevnirim.
1-)bizim bölüm için çan sistemi nasıl oluyor ? fakülte de mi yoksa okul çanı mı var ? (malum itü makine deki adam çanı yükseltirse biz otomatik olarak kalırız :D )
2-)1. sınıf dersleri çok zor oluyor mu?
3-) itü duim benim 1. tercihimdi. Bi burs meselesi duydum. okul 1. tercih de yazanlara veriyomuş galiba. bunun için bir yere başvuru filan gerekiyor mu? bilgisi olan varsa lütfen ?
bende 47 binle girdim bu arada...

merhaba. bende bu sene duim kazandım itü de. bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevnirim.
1-)bizim bölüm için çan sistemi nasıl oluyor ? fakülte de mi yoksa okul çanı mı var ? (malum itü makine deki adam çanı yükseltirse biz otomatik olarak kalırız :D )
2-)1. sınıf dersleri çok zor oluyor mu?
3-) itü duim benim 1. tercihimdi. Bi burs meselesi duydum. okul 1. tercih de yazanlara veriyomuş galiba. bunun için bir yere başvuru filan gerekiyor mu? bilgisi olan varsa lütfen ?
bende 47 binle girdim bu arada...

Çan sistemi hakkında bir bilgim yok.
Derslerin zorluğuyla ilgili bir şikayet duymadım. Genellikle stajlardan şikayetçiler :)
İtü başarı ödülleri dereceye girenlere veriliyor. İlk 100 ilk 200 ilk 1000 gibi :)

selam arkadaşlar
gemi adamı olur raporu hakkında aldıktan sonra limanda onaylatılmalı gibi şeyler duydum.Bu rapor kayıta gidimeden önce mi alınacak ve nerelerden alabiliriz.

On kayittan gecersen şayet kesin kayida kadar alman gerekiyor. Google yaz gi adami olur raporu diye orada cikiyo nerelerde verdikleri . hastanelerin ismi filan var

Geri