İTü Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği

selam herkese.bu bölüm bi kız için gerçekten çok mu zor bilmek istiyorum.herkes bunu söylüyor ama benmde senelerdir istediğim tek meslek bu.bazı zorluklarını anlıyorum işte aileden uzak olcak,aile hayatı kurmak zor olcak fln ama ben bunları kabul ediyorum.başka bi kız için ne gibi zorlukları olabilir.kafayı yicem.bana bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

bende bu sene okula başlayacağım. bi erkek olarak zorlanmayacağımı düşünüyorum. ama emin ol bu bölümü kafasına koyan kişi her türlü zorluğu göze alır. Zaten bildiim kadarıyla hep ailenden uzak olmayacaksın. sadece belli zamanlarda uzak olacaksın. ama bir kız olarak bu bölümü seçtiğin için seni tebrik ederim. cesaretin takdir edilmeli. =))
Kimseye kulak asma derim. Nede olsa sen okuyacaksın. =)

orası öyle zaten bende kulak asmamayı düşünüyorum ama her gün başka biri karşıma çıkıp çok zor yapamazsın fln diyo.sonuçta bu işi yeterince öğrendikten sonra ne gibi bi zorluğu olabilirki yani sorun kir pas içinde kalmaksa problem değil tabi bunu kimse anlamıyo kızım ya:)güç konusunda da zorlanırsın diyolar.

Ben İstanbul Teknik Üni Gemi Makineleri işletme müh. bölümünü kazandım mülakaTTA ne gibi zorluklar var ve kayıt konusunda dikkat edeceğimiz şeyler konusunda yardımcı olabilirmisiniz acebA ???

Makineciler için kolay diye biliyorum,sanayi ve enerji sektöründe çalışan okulluların olduğunu biliyorum,yani Güvertecilere göre GMİM mezunları daha avantajlı karadaki sektörlerde..

Geri